nisu je mogli uhvatiti

Mačka otvorila slavinu i poplavila gradsku vijećnicu, napravila štetu od 325.000 eura?!

Hronika26.05.24, 09:57h

Mačka otvorila slavinu i poplavila gradsku vijećnicu, napravila štetu od 325.000 eura?!
Šteta je bila toliko velika da su neki zaposlenici morali privremeno raditi u drugoj zgradi. Trebalo je zamijeniti neke zidove i podove

 

 


Mačka je izazvala poplavu u gradskoj vijećnici Dokkuma u Nizozemskoj, prouzročivši ukupnu štetu od 325.000 eura, objavila je gradska uprava.


Mačka je otkrivena u gradskoj vijećnici tijekom građevinskih radova, izvijestila je televizijska kuća Omrop Fryslan. Kako mačku nije bilo moguće uhvatiti, zgrada u regiji Frisia je privremeno zaključana.


Mačka je potom vjerojatno otvorila slavinu, zbog čega je voda neprimjetno curila poplavivši s vremenom neke prostore vijećnice, namještaj i zidove. 


Šteta je bila toliko velika da su neki zaposlenici morali privremeno raditi u drugoj zgradi. Trebalo je zamijeniti neke zidove i podove. 


Na sjednici gradskog vijeća održanoj ovih dana predstavljen je konačni račun o šteti od gotovo 325.000 eura, prenosi Hina.


Štetu će, kako je navedeno, platiti osiguranje.


U konačnici nije bilo moguće bez sumnje dokazati da je mačka zapravo odgovorna za otvorenu slavinu, jer nitko nije svjedočio da je životinja to učinila. 

 

(FENA/ad/Foto:Ilustracija)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook