instagrame, čudna spravo!

Da se više ne sekiramo: Palo pomirenje kod Džinovića, progovorile Đina i Melina...

Showbizz24.04.24, 12:14h

Da se više ne sekiramo: Palo pomirenje kod Džinovića, progovorile Đina i Melina...
'Budući da ni prije nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lijepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip", rekla je Melina

 

 

Modna kreatorica Melina Džinović nedavno se razvela od poznatog pjevača Harisa Džinovića s kojim je provela duge 22 godine od čega 10 u braku.


Njihova kći Đina Džinović najprije je bila u dobrim odnosima s majkom Melinom, pa ju je posjećivala u njenom novom domu, a onda im se odnos narušio te je majku otpratila s društvenih mreža o čemu se naširoko pisalo.


Međutim, čini se da su Melina i njena kći izgladile odnos pa su ponovno u kontaktu, te je Đina majku ponovno zapratila na Instagramu, a sad je pokazala i što njen brat Kan i ona rade u vili iz koje se njihova mama odselila.


Đina je snimala Kana kako se igra s njihovim kućnim ljubimcem, a uhvatila je i dijelove obiteljskog doma koji izgleda imspresivno.


Melina je, inače, svojedobno istaknula kako su njena djeca navikla da ona nije uvijek kraj njih.


'Budući da ni prije nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lijepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živjela uobičajeno, prvo zbog Harisovog posla, kasnije i svog. Djeca su odgajana malo čergarski, navikli su da nismo uvijek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvijek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mješavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih', rekla je Melina tom prilikom, a prenosi Story.hr.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook