uz odlične uslove

Prilika za posao: Evropska kompanija traži vozače u BiH

Biznis Klub24.04.24, 08:43h

Prilika za posao: Evropska kompanija traži vozače u BiH
Trenutno djeluje u najmanje 500 gradova u više od 45 zemalja Europe, Afrike, Zapadne Azije i Latinske Amerike

 

Europska tvrtka Bolt objavila je oglas za vozača i tako najavila svoj dolazak u Sarajevo.

 

Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi službi. Europska tvrtka Bolt objavila je oglas za vozača i tako najavila svoj dolazak u Sarajevo.

 

Estonska tvrtka Bolt, koja se natječe s popularnim Uberom, promijenila je način na koji ljudi naručuju i koriste taksi usluge, nudeći jednostavniju, bržu i često jeftiniju opciju prijevoza u odnosu na tradicionalne taksije.

 

Bolt je osnovan 2013. godine i ima sjedište u Tallinnu. Trenutno djeluje u najmanje 500 gradova u više od 45 zemalja Europe, Afrike, Zapadne Azije i Latinske Amerike. Tvrtka ima više od 150 miliona korisnika i više od tri miliona vozača i kurirskih partnera.

 


U mnogim zemljama dolazak Ubera ili Bolta naišao je na nezadovoljstvo tradicionalnih taksi prijevoznika i taksista, no uglavnom su napravljeni kompromisi s novom zakonskom regulativom kako bi i napredne aplikacije i tradicionalni taksisti ravnopravno sudjelovali na tržištu.

 

Primjerice, u susjednu Hrvatsku Uber je stigao 2015. godine i također naišao na veliko negodovanje postojećih taksista, dok Bolt tamo radi od 2018. godine.

 

Bolt, prije poznat kao Taxify, tehnološka je tvrtka koja također pruža usluge dijeljenja prijevoza diljem svijeta. Slično kao i Uber, Bolt korisnicima omogućuje naručivanje vožnje putem aplikacije, praćenje kretanja vozača u stvarnom vremenu, prikaz cijene unaprijed te mogućnost plaćanja putem aplikacije.

 

Kako stoji u oglasu objavljenom na društvenim mrežama, građani Bosne i Hercegovine od sada se mogu prijaviti za vozače s porukom “Vozi i dodatno zaradi”. Nakon što se prijavite, primit ćete e-poruku sa sljedećim koracima.

 

Dokumenti potrebni za vožnju na platformi Bolt mogu se razlikovati ovisno o vašoj lokaciji. Ukoliko nemate vlastiti automobil, bit ćete povezani s jednim od Boltovih partnera koji će vam ponuditi vozilo. 

 

 

(Poslovni dnevnik/DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook