jasan dokaz

Komisija odlučuje o sudbini dr. Gavrankapetanovića: Ovo je diploma koju im je teško priznati

Hronika23.04.24, 20:48h

Komisija odlučuje o sudbini dr. Gavrankapetanovića: Ovo je diploma koju im je teško priznati
Ismet Gavran Kapetanović je stekao akademsku situlu i stručno zvanje Magistar menadžmenta smjer Upravljanje kvalitetom u zdravstvu 23.decembra 2020. godine


Komisija Vlade Federacije BiH koja treba da utvrdi okolnosti imenovanja prof. dr. Ismeta Gavrankapetanovića na mjesto generalnog direktora KCUS-a, nastavlja svoj rad i ove sedmice.

 

Do sada nije bilo nikakvih pomaka u njenom, a po svemu sudeći pitanje je da li će se nešto konkretnije znati o imenovanju generalnog direktora u dogledno vrijeme.

 

Kako saznaje Hayat.ba iz pouzdanih izvora, ova Komisija zasjeda sutra u deset sati na UKCS.

 

Ono što je dosad, navodno, bilo sporo je diploma koju prof. dr. Gavrankapetanović ima.

 

Ismet Gavran Kapetanović je stekao akademsku situlu i stručno zvanje Magistar menadžmenta smjer Upravljanje kvalitetom u zdravstvu 23.decembra 2020. godine.

 

Radi se o drugom ciklusu studija u trajanju od dva semestra odnosno jedne godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, odsjek Zajednički Master program sa Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu „MA+1“ smjer Upravljanje kvalitetom u zdravstvu.

 

diploma-gavrankapetanovic

 

Diploma je zavedena pod brojem 1960, a istu je potpisala dekanesa Prof. dr. Jasmina Selimović i tadašnji rektor Prof. dr. Rifat Škrijelj.

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook