velika podrška

Ovo je sestra Dragane Mirković: U javnosti se ne pojavljuje, a ima važnu ulogu u njenom poslovnom carstvu

Showbizz22.04.24, 09:25h

Ovo je sestra Dragane Mirković: U javnosti se ne pojavljuje, a ima važnu ulogu u njenom poslovnom carstvu
U teškim trenucima kroz koje prolazi posljednjih sedmicama najveća podrška joj je porodica, a ponajviše sestra Dušica

 

Folk zvijezda Dragana Mirković može se pohvaliti 40-godišnjom karijerom zbog koje je organizirala humanitarnu turneju u sklopu koje uskoro dolazi i u Arenu Zagreb. Na koncertima 3. i 4. maja  podržat će je i djeca, kći Manuela i sin Marko o čemu nam je Dragana nedavno govorila.

 

'Muziku vole i jako su talentirani. Marko svira klavir, Manuela gitaru i prelijepo pjeva, a to će se moći i vidjeti na mom koncertu u Areni. Na moju veliku sreću, nemaju želju biti poznati pa je njihov interes za muziku  i dalje na razini hobija, a tako će i ostati. No ako požele drugačije, podržala bih ih u tome jer mi je njihova sreća na prvome mjestu - rekla nam je Dragana u ekskluzivnom intervjuu.

 

Međutim, javnost je nedavno potresla vijest da se pjevačica nakon 24 godine razvodi od supruga Tonija Bijelića. U teškim trenucima kroz koje prolazi posljednjih tjedana najveća podrška joj je obitelj, a ponajviše sestra Dušica.

 

Naime, Dušica Krumov rijetko se pojavljuje u javnosti, a njene fotografije otkrivaju da veoma sliči na slavnu sestru. Dušica se može pohvaliti savršenom ljepotom, a za Draganu je veoma vezana iako žive stotinama kilometara udaljene jedna od druge.

 

 

Inače, Dušica je zaposlena na Draganinoj televiziji 'DM sat' u Požarevcu gdje su joj povjereni svi poslovi kad pjevačica nije prisutna.

 

(Scena.hr/DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook