Poznata po aferi sa fratrom

Fatalna Saška osuđena zbog tučnjave: Šakom u glavu udarila ženu ispred kafića

Hronika17.04.24, 19:08h

Fatalna Saška osuđena zbog tučnjave: Šakom u glavu udarila ženu ispred kafića
Nagodila se s Tužilaštvom i mora platiti novčanu kaznu u iznosu od 1.500 KM

 

 

Saška Kovačević (29) iz Modriče zvana “Fatalna Saška”, poznata po iznudi 15.000 maraka od katoličkog sveštenika zbog seks afere, osuđena je u Osnovnom sudu u Derventi na 1.500 KM novčane kazne jer je u tučnjavi ispred kafića “Dors” u Bosanskom Brodu povrijedila jednu osobu.


Kako je rečeno u sudu, izricanju presude prethodio je sporazum o priznanju krivice koji je optužena zaključila sa dobojskim Okružnim tužilaštvom, navodi Glas Srpske.
 

- Tužilaštvo se saglasilo da se optuženoj za pomenuto krivično djelo tjelesna povreda iz člana 131.stav1. Krivičnog zakonika Republike Srpske izrekne kazna od 1.500 KM – rekli su u Osnovnom sudu u Derventi.
 

Osim Kovačević na istoj optužnici našao Saša Cvijanović koji se sada preziva Mičić. Njemu s na teret stavljena krivična djela oduzimanje tuđe stvari i teška tjelesna povreda. Kako su rekli u Osnovnom sudu u Derventi, protiv njega se još uvijek vodi postupak.
 

Kovačević i Cvijanović optuženi su za tuču ispred lokala “Dors” u kojoj je Cvijanović metalnom šipkom nanio teške tjelesne povrede Goranu Zečeviću koji je te večeri bio u društvu supruge Dajane, a koja je takođe tada napadnuta. Zajedno sa supružnicima Zečević tu su bili njihovi prijatelji Siniša R. i Ljubinka R. svi iz Bosanskog Broda.
 

Prema informacijama iz policije, bračni par Zečević je u trenutku napada stajao ispred lokala sa poznanicima kada se zaustavio automobil Peugeot.


Iako se nisu poznavali, ubrzo dolazi do naguravanja između Zečevića i njegovog poznanika sa jedne i Cvijanovića sa druge strane. Fatalna Saška zatim je šakom u glavu udarila Ljubinku R. koja je pokušala da smiri situaciju. Cvijanović je nakon naguravanja izvadio metalnu šipku i razbio šajbnu na Zečevićevom automobilu Ford.
 

Fatalna Saška osuđena je na godinu zatvora zbog ucjene fratra I.K. iz Dervente od koga je zajedno sa bivšim momkom Aleksandrom Vasiljevićem i i M. J. pokušala da izvuče 250 hiljada maraka, prijeteći mu da će ukoliko ne da novac objaviti videosnimak njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom. Vasiljević je za ovo djelo dobojskom Osnovnom sudu osuđen na sedam mjeseci zatvora.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook