na današnjoj konferenciji za medije

Višković obraćanje posvetio sutkinji Uzunović: Seno, javi se da idemo na kafu i spasi obraz!

Hronika17.04.24, 16:31h

Višković obraćanje posvetio sutkinji Uzunović: Seno, javi se da idemo na kafu i spasi obraz!
Na kraju joj je poručio da zna da je “bila pripadnik Armije BiH"

 


Jedan od govornika na današnjoj konferenciji za medije Milorada Dodika bio je i Radovan Višković, koji je imao poruku za sutkinju Suda BiH koja rukovodi ovim procesom, Senu Uzunović. Višković ju je pozvao da "spasi obraz" te je pozvao na kafu.

 

- Predstava i dalje traje, ali se dešava da glavni glumci počinju da mijenjaju uloge. Sena ide putem Strike i shvatila je da to nije taj proces koji je mislila tako arogantno računajući da će to završiti za 15 dana. Tužilaštvo više nervira Senu nego optuženu stranu - kazao je Višković.

 

- Ja imam prijedlog pošto vidim da Tužilaštvo kao dokazne materijale prenose šta su pisali koji mediji, evo neka uzme sve naše izjave, mi koji smo od početka govorili za ovu smijuriju i lakrdiju. Kada čujete za ovako eminente pravnike i advokate sa više od 40 godina staža i kada oni kažu da ovakvo nešto nisu vidjeli. Onda, Seno, imaš lako rješenje: Spasi obraz dok ga imaš -  poručio je Višković.

 

Na kraju joj je poručio da zna da je “bila pripadnik Armije BiH”, te je pozvao na kafu.

 

- Znam da si bila pripadnik Armije RBiH, znam da se nisi borila za ovakvu BiH. Znam da se s tim ne slažeš, spasi sebe i sve nas u BiH ove smijurije. Vidio sam da ima simpatije prema nama i da će nas poslušati.

 

U pamet, dozovi se i javi se da idemo na kafu. Prekini lakrdiju i spasi obraz”, zaključio je Višković.

 

 

(N1/DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook