na čak osam sati

Zbog utakmice Sarajevo-Željezničar ova ulica će biti zatvorena

Hronika13.04.24, 11:38h

Zbog utakmice Sarajevo-Željezničar ova ulica će biti zatvorena
Kapije na ulazima za južnu, sjevernu i zapadnu tribinu stadiona se otvaraju u 17:00 sati, a na istočnu tribinu u 18:45 sati. Navijači Sarajeva će na stadion morati ući dva sata ranije

 

Zbog organizacije i odigravanja nogometne utakmice između Željezničara i Sarajeva, sutra (nedjelja) će doći do obustave saobraćaja u ulici Bulevar Ivice Osima od 16:00 do 00:00 sati.

 

Iz GRAS-a su obavijestili sve korisnike javnog gradskog prijevoza da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog provođenja mjera osiguranja održavanja fudbalske utakmice, u nedjelju, 14.4.2024. godine u vremenu od 16:00 – 24:00 sata, doći do privremene obustave sabraćaja u ulici Zvornička (od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana – Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića).

 

To će dovesti i do prekida u odvijanju trolejbuskog saobraćaja osim na relaciji Otoka – Dobrinja.

 

Dakle, u vrijeme obustave saobraćaja trolejbusi će raditi samo na relaciji Otoka – Dobrinja.

 

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u navednoj ulici u naznačenom terminu utvrđuju operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu.

 

Kapije na ulazima za južnu, sjevernu i zapadnu tribinu stadiona se otvaraju u 17:00 sati, a na istočnu tribinu u 18:45 sati. Navijači Sarajeva će na stadion morati ući dva sata ranije.


Sarajevski derbi se igra u nedjelju sa početkom u 20:00 sati.

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook