previše čudnih detalja

Ulazi se u peti dan potrage za Dankom: Policija se sprema za pretragu Borskog jezera, na imanju otkriven tunel

Hronika29.03.24, 21:48h

Ulazi se u peti dan potrage za Dankom: Policija se sprema za pretragu Borskog jezera, na imanju otkriven tunel
Dok traje terenska potraga za djevojčicom, Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2) saslušavana je u policiji već četiri puta satima iz dva razloga - prvi kako bi se sjetila svih detalja kobnog dana, a drugi jer je policiji čudno što su djeca dovedena na imanje da se prošetaju na kišovit dan

 

 

Informacije do kojih je došao Blic od izvora bliskog istrazi ukazuju da su vatrogasci spremni da pretraže u Banjskom polju i sve vodovodne i kanalizacione sisteme, kao i kanale koji vode čak do jezera u blizini gdje je prijavljen nestanak Danke Ilić.


Izvor iz istrage za Blic kaže da će tokom nastavka potrage možda biti potrebno da se pregleda i cijelo jezero.


Dok traje terenska potraga za djevojčicom, Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2) saslušavana je u policiji već četiri puta satima iz dva razloga - prvi kako bi se sjetila svih detalja kobnog dana, a drugi jer je policiji čudno što su djeca dovedena na imanje da se prošetaju na kišovit dan.


Majka Danke Ilić, Ivana, ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gdje se saslušavala na okolnosti nestale kćerke.


Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, vještačenje mobilnog telefona Ivane Ilić pokazalo je da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, piše Informer.


Uhapšen policajac zbog odavanja informacija iz istrage


Kako je potvrđeno Blicu, jedan policajac iz Policijske uprave Bor je priveden zbog odavanje informacija iz istrage koja se vodi o nestanku male Danke Ilić (2).


Otkriven tunel na imanju gdje je Danka nestala


Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook