UČESNICA 'ZADRUGE' SE RASPRIČALA

Bivša reality zvijezda progovorila o prostituciji u Dubaiju: 'Nudio mi je 100.000 eura za jednu noć...'

Showbizz23.02.24, 20:55h

Bivša reality zvijezda progovorila o prostituciji u Dubaiju: 'Nudio mi je 100.000 eura za jednu noć...'
Anja Todorović pohvalila se novim grudima na društvenim mrežama, a kako pišu srpski mediji, ona je navodno odlučila povećati i zadnjicu, što se ne sviđa njenom vjereniku

 


Bivša učesnica "Zadruge" Anja Todorović nedavno je govorila o nemoralnim ponudama koje dobija, a tvrdi da joj je jedan čovjek nudio čak 100.000 eura za intimne usluge, i to za samo jednu noć u krevetu s njim.


- Dobijala sam, kako ne, ja imam tako slobodnije slike, pa nije ni čudo što ljudi to pomisle. Stizale su mi razne poruke, to ide ili blok, ili ne odgovoriš. Bio je jedan čovjek, nemam pojma, koji mi je ponudio 100.000 eura da provede noć sa mnom, ja sam bila zgrožena - rekla je Anja za Republika.rs i prokomentarisala prostituciju u Dubaiju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja todorovic (@todorovic_anja)


- Nikada nisam bila u Dubaiju, planirala sam, ali zbog cijele te priče ne želim. Mislim da je bilo par osoba koje su to radile. Ja se ne slažem sa tim, meni se to ne dopada, to prodavanje svog tijela. Ja sam protiv toga - navela je Anja.


Inače, bivša reality učesnica Anja Todorović pohvalila se novim grudima na društvenim mrežama, a kako pišu srpski mediji, ona je navodno odlučila povećati i zadnjicu, što se ne sviđa njenom vjereniku.

 

anja-todorovic-bivsa-ucesnica-zadruge-2

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook