ponovo dijele starateljstvo

Severina se oglasila nakon odluke suda: Neću stati na ovome, borba se nastavlja

Showbizz20.02.24, 16:45h

Severina se oglasila nakon odluke suda: Neću stati na ovome, borba se nastavlja
Samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te skrbništvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do (ne)očekivanog obrata

Severina Vučković i Milan Popović ponovo dijele starateljstvo nad sinom, potvrdio je tim pjevačice. Severina je za Index.hr rekla da nije očekivala da će sud tako brzo donijeti novu odluku.

 

- Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije, navela je, te dodala:

 

- Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola - pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati - ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, "moćnih i nemoćnih žena i ženica".

 

- Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja…", dodala je.

 

Podsjećamo, samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te skrbništvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do (ne)očekivanog obrata.

 

Splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. februara ove godine praktično ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook