rijetko viđene u javnosti

Nepoznate žene bh. fudbalera: One su podrška iz sjene, evo ko su i čime se bave

ŽENA iN02.02.24, 10:30h

Nepoznate žene bh. fudbalera: One su podrška iz sjene, evo ko su i čime se bave
Velika su podrška svojim muževima, ali ipak nećemo ih često vidjeti na zajedničkim fotografijama i skupim klupskim večerama

 

 

 

Žene fudbalera navikli smo da viđamo u javnosti i da imaju veliki broj pratitelja na društvenim mrežama, neke od njih ipak ne žele previše da se eksponiraju. Tako je i sa suprugama nekih sadašnjih, a i bivših bh. reprezentativaca. Velika su podrška svojim muževima, ali ipak nećemo ih često vidjeti na zajedničkim fotografijama i skupim klupskim večerama.

 

Miralem i Josepha Pjanić

 

Miralem i Josepha vjenčali su se 2013. godine, a ubrzo dobili i sina Edina. No, oni svoj privatni život vješto kriju od očiju javnosti. Josefa je Francuskinja, porijeklom iz Nice, a upoznali su se dok je on igrao u „Lionu“.

 

Senijad i Anita Ibričić

 

 

Anita je supruga bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Senijada Ibričića. Ona nikada nije željela da se eksponira u javnosti, čak i kada je Senijad bio na vrhuncu svoje karijere. Par ima dvije kćerke Lejlu i Emu i sina Edin. Anita se sa Senijadom počela zabavljati još u srednjoj školi.

 

Senad i Sandra Lulić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senad Lulic (@senad.lulic)

 

U javnosti često nemamo priliku vidjeti ni bračni par Lulić. Senad i Sandra roditelji su kćerke Lee i sina Liana.

 

Muhamed i Jessica Bešić

 

Njemicom poljskog porijekla, Jessica osvojila je srce bh. fudbalera Muhameda Bešića. Sa njom ima i dvoje djece, kćerkice Nediju i Lejlu. Jessica je fitness trener i vlasnica salona ljepote u Berlinu.

 

Asmir i Nicolle Begović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asmir Begovic (@asmir1)

 

Srce Asmira Begovića još prije 12 godina zarobila je Engleskinja Nicolle. Par ima dvije kćerke Taylor i Blair Rose. Begovićeva supruga, koja je dobila bh. državljanstvo, bavi se dresurom konja.

 

Zerina i Vedad Ibišević

 

Javnost malo toga zna o supruzi Vedada Ibiševića. Oni su se vjenčali 2010. godine nakon što je Zerina Medić, sada Ibišević, završila studij Žurnalistike na sarajevskom Fakultetu političkih nauka.

 

Malo se zna i o supruzi Emira Spahića. Azra Spahić je ‘’dobro skrivena’’ od javnosti, kao i supruga bivšeg reprezentativca Zvjezdana Misimovića. Stefanija Misimović je makedonskog porijekla, a Misimovići su roditelji troje djece.

 

(Azra/DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook