VIDEO/ Film objavljen 19. januara

Proslavljena bh. glumica u novom Netflixovom filmu glumi zastrašujuću Danicu

Kultura22.01.24, 12:24h

Proslavljena bh. glumica u novom Netflixovom filmu glumi zastrašujuću Danicu
Podsjetimo, Tatjanu je proslavila uloga crvenokose vlasnice kafića San Remo u LZN-u. U seriji je glumila sa svojim životnim partnerom Žanom Marlotom koji je igrao Enesa iz stranke

 

 

Bosanskohercegovačka glumica Tatjana Šojić, koju pamtimo kao Mariju iz kultne serije „Lud, zbunjen, normalan“, ostvarila je ulogu u Netfliksovom filmu „Sixty Minutes“ o MMA borcu Oktaviju Bergmanu koji odustaje od važnog meča kako bi se sastao sa kćerkom za njen rođendan, prenosi Index.

 

Međutim, to mora da uradi u roku od 60 minuta ili će izgubiti starateljstvo nad njom. Dodatni problem mu predstavlja grupa kriminalaca s kojom se suočava na putu do ćerke. Tatjana u filmu glumi Danicu, zastrašujuću Srpkinju koja naređuje Oktavijevu otmicu.

 

Film je na Netfliks stigao 19. januara i trenutno je među top 10 najgledanijih filmova u Srbiji, tačnije na drugom mjestu, a u nastavku pogledajte trejler.

 

Podsjetimo, Tatjanu je proslavila uloga crvenokose vlasnice kafića San Remo u LZN-u. U seriji je glumila sa svojim životnim partnerom Žanom Marlotom koji je igrao Enesa iz stranke.

 

On je 2009. preminuo u 45. godini.

 

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook