FOTO/ GUŽVA U KISELJAKU

Otvoren još jedan hipermarket Robot: Doomaći tgovački lanac najavljuje širenje prodajne mreže

Biznis Klub24.11.23, 14:55h

Za sve posjetitelje organizovano je, kao i uvijek, mnogo iznenađenja, poklona, promocija, velika nagradna igra, roštiljada i dječija zabava

 

 

Domaći trgovački lanac Robot, zahvaljujući svojim visokim standardima, najboljim cijenama i vrhunskoj ponudi, već dugi niz godina veoma je uspješan u oblasti trgovine i proizvodnje.


- Velikom brzinom nastavljamo sa širenjem svoje trgovačke mreže na području Bosne i Hercegovine, te smo danaS usrećili sve građane Kiseljaka otvaranjem našeg pedesetog Robot centra koji je prilagođen trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca. Kako je ranije najavljeno, do kraja 2024. biće otvoreno još nekoliko Robot centara u desetak bosanskohercegovačkih gradova, što će itekako obradovati sve ljubitelje dobre kupovine i niskih cijena - istakli su iz marketing službe kompanije Robot.
Veoma nas raduje što smo svoja vrata otvorili dragim kupcima, ovaj put u Kiseljaku u objektu površine preko 4000 kvadrata. Zadovoljstvo nam je što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju ekonomije na ovom području. Na posao dolazi preko 60 novih radnika, što direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti kako na lokalnom, tako i na državnom nivou. Bogat asortiman za sve uzraste i potrebe svakako će olakšati građanima kupovinu, a uz niske cijene to će zasigurno biti poseban doživljaj kupovine. Sa našim kupcima gradimo prijateljski odnos i zato oni već znaju da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu – saopšteno je iz marketing službe kompanije Robot.


Za sve posjetitelje organizovano je, kao i uvijek, mnogo iznenađenja, poklona, promocija, velika nagradna igra, roštiljada i dječija zabava. 


Sigurni smo da su svi uživali, stoga pozitivnu atmosferu koju imamo danas, zadržati ćemo i dalje, i kao i do sada činiti ćemo sve da u ovom, ali i u svim centrima Robot, ispunimo očekivanja naših kupaca. 
Ovom prilikom zahvaljujemo svim našim poslovnim partnerima na neizmjernoj podršci pri otvaranju novog prodajnog objekta. Pozivamo sve građane da nas posjete već danas u Kiseljaku i uvjere se da je Robot mjesto najbolje kupovine - poručuju iz kompanije Robot.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook