Otvorila dušu

Djevojka koja je bila u središtu golemog seks skandala u nogometu: 'Razmišljala sam o samoubistvu...'

ŽENA iN20.11.23, 16:16h

Djevojka koja je bila u središtu golemog seks skandala u nogometu: 'Razmišljala sam o samoubistvu...'
Nogometaši su tada znali kako je Dehar maloljetna, a priznala je i da je bila svjesna svega te kako ju nitko nije prisilio na taj odnos

 

 

Prije 13 godina nogometni svijet zatresao je seks skandal koji je uključivao tadašnje francuske reprezentativce Francka Riberyja i Karima Benzemu. Usred tog skandala našla se tada 17-godišnja djevojka Zahia Dehar, koja je tada radila kao prostitutka, unatoč svojoj maloljetnoj dobi.

 

U javnost su procurili video snimci njenih odnosa s nogometašima, zbog kojih su Benzema i Ribery završili u sudskom sporu. Sada, 13 godina kasnije, Zehar je za L’Equipe odlučila progovoriti o tom skandalu.

 

- Skandal je dosta utjecao na mene jer ga nisam ni tražila, a ni izazvala. Nisam ga ja prijavila, niti išla u policiju. Došli su po mene jer su imali snimke s Benzemom - rekla je Dehar.

 

Nogometaši su tada znali kako je Dehar maloljetna, a priznala je i da je bila svjesna svega te kako ju nitko nije prisilio na taj odnos.

 

- Moje ime se odjednom pojavilo u medijima. To me je navelo čak da počnem da razmišljam o samoubojstvu. To obilježje je nešto najgore što žena može nositi u ovom društvu, a početi život odrasle osobe nakon toga bilo je jako teško.

 

Dehar je uspjela prevagnuti izazove iz tog doba života, a danas je uspješan model, glumica i dizajnerica donjeg rublja.

 

- Bio je to jako naporan put. Birala sam između samoubojstva i pokušaja prelaska preko svega. Nemoguća misija je bila pronaći posao i raditi stvari koje želim. Znam da će svakom čovjeku koji mi se približi biti rečeno - Zar ideš s njom? Znaš li tko je ona? To bi me dokrajčilo - zaključila je.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook