najzad domaća produkcija

TV kviz se vraća u BiH nakon pune dvije decenije: Helem Nejse i FTV najavljuju „Znzkvi“

Mediji16.10.23, 14:52h

TV kviz se vraća  u BiH nakon pune dvije decenije: Helem Nejse i FTV najavljuju „Znzkvi“
U kvizu možete učestvovati telefonskim pozivom i uz pokazano znanje – osvojiti vrijedne novčane nagrade. Voditelji kviza su članovi Helem Nejse ekipe

 

 

Helem Nejse i Federalna televizija u koprodukciji najavljuju TV kviz „Znzkvi“ koji sa emitovanjem počinje 19. oktobra.

 

„Znzkvi“ je je spinoff-projekat Helem Nejse umjetničkog kolektiva koji donosi potrebnu svježinu na male ekrane i gledateljima nudi autentičan, zabavan i edukativan kviz sadržaj kakav u BiH nismo imali priliku gledati posljednjh dvadeset godina.

 

U kvizu možete učestvovati telefonskim pozivom i uz pokazano znanje – osvojiti vrijedne novčane nagrade. Voditelji kviza su članovi Helem Nejse ekipe.

 

„Znzkvi“ obuhvata pitanja iz različitih oblasti sortiranih u šest zanimljivih kategorija: Mentalno razgibavanje, Zemljo tisućljetna, Lagano sportski, Umjetnost i kulturica, Novija politička historija BiH, Uspješne žene i Pitanje za Nobela.

 

Novi TV kviz u BiH – Znzkvi – svakog četvrtka u 18:00 uživo u programu Federalne televizije.

 

Za one koji se ne uspiju uključiti u TV kviz, tu je i mobilna aplikacija Znzkvi. Isti format, iste kategorije pitanja a tu je i rang lista najboljih igrača sa mobilne aplikacije. Najbolje rangirani igrači i igračice na kraju sezone takođe osvajaju vrijedne nagrade.

 

Aplikacija će od 19. oktobra biti dostupna za besplatno preuzimanje na Google Play i Apple store-u.

 

Detaljne propozicije kviza i ostale bitne informacije potražite na znzkvi.ba. 

 

(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!