Gradonačelnica Karić (već) najavila

U Sarajevu se sprema ludi novogodišnji provod kao iz vremena 'Top liste nadrealista': Ova četiri benda su u igri...

Zabava02.10.23, 21:01h

U Sarajevu se sprema ludi novogodišnji provod kao iz vremena 'Top liste nadrealista': Ova četiri benda su u igri...
Radi se na tome da se osigura dobar provod i zezancija koju pamtimo iz vremena Top liste nadrealista kada je Sarajevo bilo kulturni, muzički i sportski centar bivše Jugoslavije. Sada ih želimo okupiti za Novu godinu - poručila je Karić

 

 


Nakon što je Sarajlije u 2023. godinu uveo bend Dubioza kolektiv, ove godine planirani su nastupi četiri popularna benda.


Gradonačelnica Benjamina Karić za Klix.ba je otkrila da Grad Sarajevo u planu ima takozvanu "sarajevsku priču" odnosno da će nastupati bendovi: Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka, Bombaj štampa i Letu štuke.


- Po prvi put na javnom dočeku Nove godine planiran je nastup četiri grupe: Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka, Bombaj štampa i Letu štuke - poručila je gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.


Također, u planu im je i učešće animatora, koji će zabavljati publiku između nastupa.


- Voljeli bi da to bude neko iz ekipe Top liste nadrealista. Razgovaramo sa Zenitom Đozićem, koji bi trebao da uradi scenario i da osmisli skečeve. Njima bi se popunilo vrijeme između nastupa bendova - objašnjava gradonačelnica.


Kako navodi, žele osigurati dobar provod koji mnogi pamte još iz vremena Top liste nadrealista.


- Uglavnom radi se na tome da se osigura dobar provod i zezancija koju pamtimo iz vremena Top liste nadrealista kada je Sarajevo bilo kulturni, muzički i sportski centar bivše Jugoslavije. Sada ih želimo okupiti za Novu godinu - poručila je Karić.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 65

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još