ko su sretnici?

Pet znakova koji će ovaj septembar pamtiti do kraja života

Zabava21.09.23, 19:58h

Pet znakova koji će ovaj septembar pamtiti do kraja života
Saznajte koji će znakovi septembr 2023. pamtiti do kraja života

 


Nekima će kraj septembra donijeti nevjerojatne prilike koje će zauvijek promijeniti tok njihovih života. Doznajmo koji će znakovi septembr 2023. pamtiti do kraja života.

 

Rak


Ako ste rođeni u znaku Raka, pripremite se na neočekivane pozitivne promjene na poslu. Možda da ćete dobiti promaknuće koje ste dugo čekali ili ćete uspješno završiti projekt koji će vam otvoriti mnoga vrata. Osim toga, čini se da će i ljubavni život biti pun ushićenja. Možda ćete čak upoznati ljubav svog života tijekom nekog korporativnog događanja.

 

Strijelac 


Strijelci, pripremite se na niz sretnih događaja koji će vas oboriti s nogu. Zvijezde kažu da je vrlo vjerojatno da ćete dobiti na lutriji ili doživjeti neki drugi oblik nevjerojatne financijske sreće. Osim toga, vaša dugoročna veza mogla bi krenuti korak dalje - možda ćete uskoro čuti svadbena zvona.

 

Vaga


Vagama zvijezde najavljuju kreativni izlazak iz rutine. Ako ste umjetnik ili se bavite nečim kreativnim, ovo je vaš mjesec. Očekujte da ćete dobiti priznanje za svoj rad, možda čak i nagradu. Ljubav? I tu ćete profitirati. Ako ste slobodni, postoji velika šansa da ćete upoznati nekoga tko će vas potpuno očarati.

 

Jarac 


Jarcima će ovaj period donijeti priliku za pomirenje i obnovu starih prijateljstava ili ljubavnih veza. Možda ćete naletjeti na nekoga s kim ste izgubili kontakt i shvatiti da su emocije još uvijek snažne. Na poslovnom planu, očekuje vas uspjeh koji će biti plod dugoročnog planiranja i rada.

 

Vodenjak


Vodenjacima se smiješi sretan kraj rujna s neočekivanim prilikama za putovanja. Možda ćete dobiti priliku za rad u inozemstvu ili ćete jednostavno odlučiti otići na dugoočekivani odmor. Ljubav bi se mogla roditi u nekoj egzotičnoj destinaciji gdje ćete upoznati nekoga tko će vas osvojiti na prvu.

 

(Index/DEPO PORTAL/af)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!