VIDEO/ Zadao joj glavobolju

Neslana šala za majku: 'Posvađao' se sa suprugom, pa napravio nešto za nju šokantno

Zabava22.08.23, 20:10h

Neslana šala za majku: 'Posvađao' se sa suprugom, pa napravio nešto za nju šokantno
Tik-tok snimak koji je istog momenta postao viralan svjedoči tome da suprug može svojoj ženi da zada daleko više glavobolje nego samo dijete, a njegova neslana šala je ovu ženu dovela do “nervnog sloma”

 

 

Roditeljstvo je jedno od najtežih “zanimanja”, ali je interesantno da muževi zadaju ženama više problema nego djeca.

 

Prema istraživanjima 46 odsto žena je reklo da im više stresa zadaju muževi, a da to nema nikakve veze sa prevarom ili nasiljem. Muškarci nakon četrdesete godine ponašaju se kao djeca. To se ne zasniva samo na njihovim neozbiljnim stavovima prema roditeljstvu, već i na njihovom ponašanju prema djetetu, prenosi Express.

 

Tik-tok snimak koji je istog momenta postao viralan svjedoči tome da suprug može svojoj ženi da zada daleko više glavobolje nego samo dijete, a njegova neslana šala je ovu ženu dovela do “nervnog sloma”.

 

U video snimku na jednom brodu vidimo dvije žene i muškarca koji lutku umotava u peškir, a u narednom kadru vidimo pravu bebu u rukama druge žene. Njegova supruga, koja je ležala zatvorenih očiju, rekla mu je da joj prinese bebu jer treba da je podoji. Međutim, on se glasno usprotivio i rekao da je vrijeme da novorođena djevojčica zapliva.

 

- Daj mi bebu, Džejk! Odmah da si mi je dao, ne možeš to da radiš – vikala je bijesno ova žena, dok se on udaljavao prema ivici broda sasvim odlučan da baci bebu u vodu.

 

- Ona treba da se sunča i sada ću da je bacim da pliva – rekao je ozbiljno ovaj muškarac.

 

Žena se i dalje grčevito borila sa njim da joj da bebu u naručje, a u narednom momentu on lutku baca u vodu. Žena je istog momenta skočila za njom da bi je uhvatila i u momentu je vidjela da je u pitanju lutka. Nije se istog momenta naljutila na njega nego je upitala:

 

- Gdje je Alis, Džejk? – a kada je shvatila da je u rukama njene prijateljice laknulo joj je.

 

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!