FOTO/ EKSTRA AVGUST U GASTRO MARKETU

Pivo 1 KM, Cola 1 KM: U centru Sarajeva, s prelijepim pogledom na grad, uz vrhunsku hranu i dobru muziku...

Zabava08.08.23, 10:03h

Pivo 1 KM, Cola 1 KM: U centru Sarajeva, s prelijepim pogledom na grad, uz vrhunsku hranu i dobru muziku...
Uzbuđenje nikada ne prestaje u Crvenoj jabuci jer svaki petak i subota od 18:30 do 22:30 pretvaraju se u prava muzička putovanja, a u periodu Sarajevo Film Festivala očekuju vas skoro svako veče

 


 

 


Gastro market Crvena jabuka Marindvor već je prepoznatljivo mjesto jedinstvene gastro ponude i nezaobilazna destinacija za druženje uz delicije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Vaš omiljeni gradski kutak ovog avgusta sprema fantastičnu ponudu dnevnih i noćnih događaja na terasi sa prepoznatljivim pogledom na Sarajevo.

 

gastro-crvena-jabuka-s-ikic-a-tomasevic
FOTO: Slađana Ikić i Andrea Tomašević Kolenda


Razbudite se sa osmijehom uz jutarnji Happy Hour!


Započnite svoje dane u posebnom raspoloženju uz jutarnji Happy Hour u reFresh baru na drugom spratu. Od 8 do 10 sati ujutru očekuje vas posebna ponuda kombinacija osvježavajućih napitaka, mirisne kafe i ukusnih kroasana po posebnoj cijeni! Bilo da ste ljubitelj kafe ili osvježavajućeg voćnog soka, u reFresh baru pronaći ćete napitak za savršen početak svakog jutra.

 

gastro-crvena-jabuka-program-za-avgust

FOTO: Avgustovski program u Crvena jabuka gastro marketu Marindvor

 

Opustite se nakon posla uz našu Afterwork ponudu!

Nakon napornog radnog dana, Crvena jabuka nudi idealan bijeg za opuštanje uz Afterwork ponudu. Svaki dan od 16 do 22 sata možete uživati u posebnim gastro cijenama. Neka sočni burger uz koji hladno pivo dobijate za 1 KM, hrskava pizza uz koju Coca Cola je vaša za 1 KM ili savršena kombinacija cappuccina uz koji vas kolač čeka za samo 4 KM budu dio vašeg afterwork druženja u ugodnom ambijentu i društvu vaših kolega i prijatelja.

 

gastro-crvena-jabuka-enida-kajevic

FOTO: Enida Kajević


Uživajte u ritmu muzike uživo svakog petka i subote!


Uzbuđenje nikada ne prestaje u Crvenoj jabuci jer svaki petak i subota od 18:30 do 22:30 pretvaraju se u prava muzička putovanja, a u periodu Sarajevo Film Festivala očekuju vas skoro svako veče. Zaboravite na svakodnevne brige, prepustite se nevjerovatnoj atmosferi i iskoristite vikend za provod sa dragim osobama. Tokom avgusta u Crvenoj jabuci zabavljaće vas Sara & Đuro, Ajla Acoustic Trio, Marija & Teodora, Sisters Duo te Marija & Maja. 

 

- Mjesec avgust u Sarajevu svakako je poseban. Festivalska je atmosfera, grad živi nekim posebnim životom. Kroz aktivnosti koje smo pripremili, željeli smo dati svoj doprinos brojnim drugim aktivnostima i na taj način Sarajlijama i svim gostima priuštiti dobru zabavu, uz odličnu muziku i vrhunsku hranu. Svi su dobro došli na našu terasu gdje će uz zagarantovano ukusne kulinarske delicije, dobar odabir pića, prijatne zvuke muzike i vrhunski pogled na grad, uživati u svakom trenutku - navela je Aleksandra Marković, PR trgovačkog lanca Crvena jabuka market.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 30

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još