VIDEO/ Snašao se

Hit na društvenim mrežama: Muškarac tokom poplava u bazenu veslao do komšije

Zabava07.08.23, 09:04h

Hit na društvenim mrežama: Muškarac tokom poplava u bazenu veslao do komšije
Zanimljivi videosnimak objavljen je na Facebook grupi “Naš Brdovec”, a vrlo brzo se proširio društvenim mrežama i postao “snimak dana” u ovim teškim trenucima

 

 

Muškarac iz Hrvatske postao je hit na društvenim mrežama nakon što je odlučio do komšije doći tako što mu je dječiji bazen poslužio kao čamac tokom poplava koje je izazvalo nevrijeme.

 

Poplave koje su prije nekoliko dana zahvatile Sloveniju stigle su i do Hrvatske. Jedna od prvih na udaru bila je Općina Brdovec koju je poplavila rijeka Sava.

 

Međutim, lokalno stanovništvo u ovako teškoj situaciji pronašlo je načina i da se nasmije i zabavi. Naime, jedan od stanovnika ovog mjesta odlučio je do komšije veslati u dječijem bazenu.

 

Zanimljivi videosnimak objavljen je na Facebook grupi “Naš Brdovec”, a vrlo brzo se proširio društvenim mrežama i postao “snimak dana” u ovim teškim trenucima.

 

@crnahronikainfo

Muškarac tokom poplava u dječijem bazenu veslao do komšije

♬ original sound - CRNA Hronika

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!