olujno nevrijeme zaustavilo program

Poznati svi finalisti Demofesta... Laibach, Roni Size i Sunshine sviraju večeras

Zabava22.07.23, 13:17h

Poznati svi finalisti Demofesta... Laibach, Roni Size i Sunshine sviraju večeras
Olujno nevrijeme koje je sinoć pogodilo Banjaluku, zaustavilo je revijalni dio programa druge večeri festivala, ali će zato večerašnji lineup biti ojačan najočekivanijim imenima prethodne večeri Demofesta uz Laibach, Roni Size i Sunshine

 

 

 

Bendovi Eho radar, Oxajo, Škofja Loka i Razvigor osigurali su svoju kartu za finalno večer ovogodišnjeg Demofesta. Prema ocjeni žirija, ovi bendovi su se svojim nastupom i energijom izdvojili u drugoj polufinalnoj večeri i tako ušli u finalni glazbeni okršaj za titulu najboljeg demo benda.

 

Olujno nevrijeme koje je sinoć pogodilo Banjaluku, zaustavilo je revijalni dio programa druge večeri festivala, ali će zato večerašnji lineup biti ojačan najočekivanijim imenima prethodne večeri Demofesta uz Laibach, Roni Size i Sunshine, priopćili su organizatori.

 

Finalno natjecanje ovogodišnjeg Demofesta počinje u 20 sati na tvrđavi Kastel, a za titulu najboljeg borit će se osam bendova. Revijalni dio programa na Main stageu večeras predvode Laibach, Parov Stelar i Kiril Džajkovski, dok će na Summer stageu nastupiti Macha Ravel, Bojana Vunturišević, Sunshine, Nipplepeople, Pocket Palma i Roni Size. Najbolji party na Silent stageu napravit će MKDSL sa svojim setom 'Kluboslavija'.

 

Festivalske kapije večeras se otvaraju u 19,30 sati, a svim posjetiteljima koji su kupili kartu za drugo večer festivala bit će omogućeno da s istom kartom uživaju i večeras.

 

Za sve one koji do sada nisu osigurali svoju kartu – ulaznice za večeras dostupne su putem online sistema Gigstix, kao i na kapijama tvrđave Kastel.

 

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!