VIŠE OD 12 SATI PROGRAMA

Muzički spektakl u Sarajevu: Prvi Eclipse party elektronske muzike ispod repetitora na Humu

Zabava14.07.23, 10:54h

Muzički spektakl u Sarajevu: Prvi Eclipse party elektronske muzike ispod repetitora na Humu
Kako organizatori najavljuju, ovaj nevjerovatan audio-vizuelni spektakl donijet će muzičke zvuke vrhunskih svjetskih zvijezda Alberta Ruiza i Viniciusa Honorija. Domaća podrška će biti talentirani DJ-evi Ena Smajić i Armin di High, dok će DJ Keon zagrijati atmosferu i osigurati da plesni podij bude neprestano u pokretu

 

 

 

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo s ponosom najavljuje prvi Eclipse događaj elektronske muzike, koji će se održati u subotu, 15. jula 2023. godine ispod impresivnog repetitora na Humu u Sarajevu.


Ministar kulture i sporta KS Kenan Magoda kazao je kako je siguran da će Eclipse privući ogromnu pažnju i postati prepoznatljiv događaj na muzičkoj sceni grada.


- Naše ministarstvo je ponosni partner ovog jedinstvenog događaja i siguran sam da će posjetitelji na najljepši način doživjeti atmosferu i sjajnu energiju, gdje će se kultura i tehno zvuci spojiti u jednoj noći - rekao je ministar Magoda.


Dodao je kako je ovo odlična prilika za promociju Sarajeva kao odredišta za kulturni turizam.


Kako organizatori najavljuju, ovaj nevjerovatan audio-vizuelni spektakl donijet će muzičke zvuke vrhunskih svjetskih zvijezda Alberta Ruiza i Viniciusa Honorija. Domaća podrška će biti talentirani DJ-evi Ena Smajić i Armin di High, dok će DJ Keon zagrijati atmosferu i osigurati da plesni podij bude neprestano u pokretu.


Cilj Eclipse organizacije je ujediniti lokalnu zajednicu entuzijasta elektronske muzike u Sarajevu i stvoriti prostor u kojem mogu zajedno dijeliti svoju strast prema ovoj muzici.


Uz poseban spoj elektronske muzike i vizualne umjetnosti publika će imati priliku doživjeti jedinstvenu atmosferu sa spektakularnim pogledom na Sarajevo.


Eclipse party elektronske muzike donosi više od dvanaest sati muzičkog programa sa početkom u 18:00 sati.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!