FOTO/ Neke fotografije nastale na Balkanu

Droge, prostitutke, seks: Procurile hiljade privatnih fotografija sina Joea Bidena, mnoge su eksplicitne!

Nedjeljni magazin09.06.23, 10:27h

Droge, prostitutke, seks: Procurile hiljade privatnih fotografija sina Joea Bidena, mnoge su eksplicitne!
Može se vidjeti da se Hunter snimao na Havajima, u Cabo san Lucasu, na Kosovu, u Dominikanskoj Republici, zapadnoj Kini, Londonu, Parizu, Rimu, Beogradu i diljem SAD-a.

Desničarska neprofitna organizacija Marco Polo na internetu je objavila gotovo 9000 fotografija s prijenosnog računala Huntera Bidena, sina američkog predsjednika Joea Bidena, prenosi Jutarnji.hr.

 

Na stranici bidenlaptopmedia.com objavljene su 8864 slike, a među njima se može vidjeti prvog sina SAD-a kako konzumira droge te sudjeluje u seksu s prostitutkama, a tu su i obiteljske fotografije i snimke iz njegove svakodnevice.

 

Što se tiče fotografija koje su procurile u javnost, njih 7032 su iz Bidenove MacBook Pro iPhoto aplikacije, 1832 iz sigurnosne kopije s njegova iPhonea XS, 428 ‘fotografija uživo‘, 674 slike poslane su putem poruka, 579 njih su snimke zaslona, a 40 ih je poslano putem WhatsAppa te 111 putem drugih aplikacija.

 

Sve fotografije datiraju iz razdoblja od 2008. do 2019. a neke imaju i priložene geografske koordinate. Tako se može vidjeti da se Hunter snimao na Havajima, u Cabo san Lucasu, na Kosovu, u Dominikanskoj Republici, zapadnoj Kini, Londonu, Parizu, Rimu, Beogradu i diljem SAD-a.

 

Sve fotografije koje ekskluzivno donosi Daily Mail, a dio njih možete pogledati OVDJE, autentične su te se podudaraju s kopijama s Bidenova laptopa koje je Daily Mail ranije dobio, potvrdili su to stručnjaci za cyber forenziku.

 

Sve objavljene fotografije pogledajte ovdje.

 

Marco Polo redigirao je najeksplicitniju golotinju na ovim šokantnim fotografijama, kao i brojeve računa s bankovnih izvoda te brojeve kreditnih kartica, osiguranja i druge osjetljive podatke.

 

No, unatoč tome objavljivanje fotografija moglo bi biti šok za Bidenove, s obzirom na to da su uključene i fotografije maloljetnih članova obitelji te određenih intimnih trenutaka.

 

Inače, Marco Polo osnovao je bivši Trumpov zaposlenik Bijele kuće Garrett Ziegler (28), a sebe opisuju kao ‘neprofitnu istraživačku skupinu koja razotkriva korupciju i ucjene‘.

 

- Ako Amerikanci žele znati kakva je njihova prva obitelj, to će i dobiti. I nećemo objavljivati samo fotografije koje prikazuju Bidene u dobrom svjetlu - rekao je Ziegler i dodao da im je trebalo oko dva mjeseca da ‘redigiraju genitalije‘ na svim fotografijama.

 

Ziegler je također rekao da zbirka koju je njegova organizacija objavila prošli tjedan sadrži ‘98% fotografija s uređaja‘, nakon što je uklonio neke fotografije kao što su ‘snimke zaslona igrice Candy Crush‘.

 

Bivše Trumpovo osoblje također je objavilo i izvještaj od 645 stranica o istrazi Marca Pola o sadržaju Hunterova laptopa. Bidena mlađeg optužuje se tako za 459 zločina, uključujući kazneno djelo prostitucije, distribuciju i posjedovanje droge, prijevaru vladinih agencija, nezakonito strano lobiranje i pranje novca. Također je koristio e-poštu i druge dokumente s prijenosnog računala kako bi tvrdio da je predsjednik Joe Biden bio suučesnik u utaji poreza, prekršio Zakon o predsjedničkim dokumentima i koristio nejavne informacije za financijsku dobit u šest incidenata od lipnja 2010. do prosinca 2016.

 

Ziegler je također objavio više od 120.000 e-poruka s prijenosnog računala na svojoj web stranici, BidenLaptopEmails.com, kao i stranice iz dnevnika Hunterove sestre Ashley Biden.

 

Ziegler je također navukao bijest Hunterovih odvjetnika nakon što se jedan član Marca Pola predstavio kao potencijalni saveznik tima za obranu prvog sina putem tekstualnih poruka s Hunterovim holivudskim odvjetnikom Kevinom Morrisom.

 

Morris je u travnju tužio Zieglera i njegovu dobrotvornu udrugu zbog navodnog uznemiravanja, narušavanja privatnosti i ‘kriminalnog lažnog predstavljanja‘.

 

U tužbi se 27-godišnjak naziva ‘desničarskim ekstremistom i provokatorom koji je stekao reputaciju uznemiravajući ljude povezane s predsjednikom Joeom Bidenom ili njegovim sinom, Hunterom Bidenom.‘

 

Morris optužuje Zieglera za objavljivanje njegovih osobnih podataka, uključujući adrese nekretnina i telefonske brojeve, na društvenim mrežama, zatim zbog orkestriranja ‘kampanjom uznemiravanja‘ i zbog ‘objavljivanja slika članova Morrisove obitelji na društvenim mrežama Marca Pola uz pogrdne komentare‘.

 

Tvrdi i da je ‘nekoliko desničarskih ekstremista koji prate Zieglera na društvenim mrežama i web-stranici prikriveno prijetilo nasiljem Morrisu te su se čak ‘provozali pored njegova imanja‘.

 

Ziegler je pak za Daily Mail rekao da je tužba "krajnje smiješna" i "lažna".

 

Hunterov pravni tim dodatno je razbjesnjela činjenica da je Zieglera, kao stručnjaka za Hunterovo prijenosno računalo, angažirala odvjetnica Lunden Roberts, majka Hunterova djeteta, kako bi joj ovaj pomogao oko iznosa alimentacije za njihovu kćer Navy Joan Roberts.

 

Njezin odvjetnik Clint Lancaster unajmio je Zieglera da joj pomogne razjasniti Hunterine financije i pomogne joj iskamčiti više novca od prvog sina SAD-a, koji je isprva poricao da je Navy njegova, dok to na kraju nije dokazao test očinstva.

 

Hunterov odvjetnik Brent Langdon izjavio je pak da Ziegler nije imao ‘nikakvog radnog iskustva kao računovođa ili financijski stručnjak bilo koje vrste‘ te da je predstavljao ‘rizik po sigurnost i povjerljivost‘ ako je dobio Hunterove povjerljive financijske dokumente i porezne prijave.

 

Hunterov pravni tim također je zahtijevao da Kongres pokrene istragu o tome kako je Marco Polo došao do Izvješća o sumnjivim aktivnostima Ministarstva financija (SAR), dijela dokaza koje republikanski zastupnici koriste za svoje istrage o navodnoj korupciji u obitelji Biden.

 

Odvjetnik prvog sina, Abbe Lowell, u travnju je pisao Etičkom odboru Predstavničkog doma i Uredu glavnog inspektora Ministarstva financija tražeći da se istraži bivši zaposlenik Bijele kuće zbog navodnog kršenja zakona objavljivanjem povjerljivih izvješća.

- Ziegler je koristio SAR i druge financijske podatke kako bi stvorio lažnu priču da je gospodin Biden povezan s lancem trgovine ljudima - stoji u pismu.

 

Neki od SAR-ova, koje je izradila banka JP Morgan, detaljno prikazuju novac koji teče na račune povezane s Hunterom i drugim članovima Bidenove obitelji, a proizlazi iz njegovih poslovnih ugovora s ukrajinskim i kineskim tvrtkama. Također se navodi i da je Hunter isplatio tisuće dolara osumnjičenim prostitutkama i svodnicima, prenosi Jutarnji.hr.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još