FOTO/ OD 1. DO 8. JUNA NA GRBAVICI

Još jedan uspješno realizovan projekat od značaja za mlade - Omladinski muzički festival Sarajevo

Kultura08.06.23, 14:26h

Još jedan uspješno realizovan projekat od značaja za mlade - Omladinski muzički festival Sarajevo
Festival je tokom osam dana trajanja predstavio 10 programskih koncerata i preko 150 učesnika koju su svirali zajedno pod parolom: "Za mladost, ljubav, osmijeh i sreću"

 


 
U "Dječijoj Kući" u Sarajevu (Novo Sarajevo) od 1. do 8. juna održan je "Omladinski muzički festival Sarajevo", sa fokusom na djecu i omladinu glavnog bh. grada.


 
Festival je tokom osam dana trajanja predstavio 10 programskih koncerata i preko 150 učesnika koju su svirali zajedno pod parolom: "Za mladost, ljubav, osmijeh i sreću".

 
"Omladinski muzički festival Sarajevo" je posvećen komunikaciji mladih kroz muziku, a cilj festivala je podstaći omladinu na međusobno razumijevanje, toleranciju i druženje bez opterećenosti modernim tehnologijama i telefonima. 

 
Organizator festivala je Udruženje "Pop Rock Škola Sarajevo", dok su glavni partneri događaja Općina Novo Sarajevo i Međunarodni Centar za djecu i omladinu - Novo Sarajevo.
 

Udruženje "Pop Rock Škola Sarajevo" sa svakom novom godinom raste te okuplja, inspiriše i muzički edukuje djecu i mlade iz cijele Bosne i Hercegovine.
 

Ovogodišnji festival završava koncertom "Intense feelings" (komunikacija mladih kroz muziku), koji je na programu u "Dječijoj Kući" večeras u 19 sati. Ulaz je slobodan.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!