VIDEO/ NOVO U PONUDI

SIBEL KIDS - produkcija animiranih filmova bh. autora izdala zanimljivu i poučnu bojanku, a uskoro stiže i film...

Kultura04.06.23, 19:20h

Iz serijala edukativnih animiranih filmova o Medi Brundi i njegovim prijateljima Sibel Kids produkcija snima dugometražni animirani film pod nazivom “Velika Sibelina avantura” koji se uskoro emituje

 


Sibel Kids, produkcija animiranih filmova bh. autora već par godina emituje edukativne i zabavne sadržaje na svom YouTube kanalu.


Autorski tim SIBEL KIDS koji se djeci obraća porukama punim pažnje i poštovanja prema svojim bližnjima i prema prirodi, upravo je izdao zanimljivu i poučnu BOJANKU!

 


Iz serijala edukativnih animiranih filmova o Medi Brundi i njegovim prijateljima Sibel Kids produkcija snima dugometražni animirani film pod nazivom “Velika Sibelina avantura” koji se uskoro emituje. Film je podržan od Fondacije za kinematografiju Sarajevo i BHRT kao koproducenta filma.


SIBEL KIDS nudi djeci uživanje u svojim autorskim radovima punim topline i vedrine, a više o svemu možete saznati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!