Univerzitet upoznat sa slučajem

Supruga ga uhvatila sa studenticom: Zbog nedoličnog ponašanja asistentu Pravnog fakulteta prijeti suspenzija

Hronika04.06.23, 18:07h

Supruga ga uhvatila sa studenticom: Zbog nedoličnog ponašanja asistentu Pravnog fakulteta prijeti suspenzija
Podsjećamo, viši asistent na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjaluci našao se pod policijskim provjerama nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je bio žrtva fizičkog napada, i to nakon što ga je supruga uhvatila u prevari sa studentkinjom pomenutog fakulteta

 

 

Nakon što se društvenim mrežama ovih dana dijelio eksplicitni snimak nedoličnog ponašanja asistenta Pravnog fakulteta Njegoslava Jovića iz Univerziteta u Banjoj Luci kažu da bi Jović mogao biti suspendovan.


Kako su za Mondo rekli, Univerzitet u Banjoj Luci je upoznat sa slučajem koji se odnosi na nedolično ponašanje višeg asistenta na Pravnom fakultetu Njegoslava Jovića.
 

„Nakon što rektor Univerziteta u Banjoj Luci dobije zvaničnu potvrdu o svim činjenicama od strane Pravnog fakulteta, Njegoslav Jović će odmah biti suspendovan sa radnog mjesta i udaljen iz nastavnog procesa, te će se protiv njega provesti postupak pred Etičkim komitetom Univerziteta u Banjoj Luci i disciplinskom komisijom“, naveli su iz Univerziteta.
 

Naglasili su da navodi da je Jović u neprikladne svrhe koristio prostorije ove ustanove nisu tačni, te da se sporni slučaj nije desio u prostorijama Univerziteta u Banjoj Luci.
 

„Takođe, naglašavamo da Univerzitet u Banjoj Luci osuđuje svaki oblik nedoličnog ponašanja zaposlenih, te će preuzeti sve potrebne mjere i radnje u cilju zaštite integriteta Univerziteta, kao i svih studenata i zaposlenih“, rekli su u Univerzitetu u Banjoj Luci.
 

Podsjećamo, viši asistent na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjaluci našao se pod policijskim provjerama nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je bio žrtva fizičkog napada, i to nakon što ga je supruga uhvatila u prevari sa studentkinjom pomenutog fakulteta.
 

Iz PU Banjaluka su rekli da im napad nije prijavljen, ali da su pokrenute određene provjere.
 

„Na osnovu javnih pogovaranja, ali i snimka koji se pojavio u javnosti policija je pokrenula provjere kako bi se utvrdile sve okolnosti i autentičnost snimka, nakon čega će, po potrebi, biti obaviještene nadležne institucije“, naveli su u PU Banjaluka.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još