VIDEO/ USPANIČENI LJUBAVNIK

Drama na 5. spratu: Uhvatio ga ljubomorni muž? Gol bježao s balkona, a onda su ga se dočepali bijesni susjedi...

Lifestyle02.06.23, 20:37h

Drama na 5. spratu: Uhvatio ga ljubomorni muž? Gol bježao s balkona, a onda su ga se dočepali bijesni susjedi...
U jednom trenutku konstrukcija klima uređaja se lomi i muškarac pada na plato... A onda su ga se dočekali ljutiti susjedi i policajci. Na kraju je uhapšen, a morala mu je biti pružena i ljekarska pomoć...

 

 

Ruski mediji izvještavaju o drami koja se odvijala na petom spratu jedne stambene zgrade u ruskom gradu Lipecku. Na snimku se vidi obnaženi muškarac kako bježi iz stana - preko balkona.

 


Prije toga brojni su građani promatrali svađu golog muškarca na Aveniji Pobjeda sa ženskom osobom, koja je također bila bez odjeće.


Potom se uspaničeni muškarac spušta na balkon ispod i nestaje u stanu... U međuvremenu na mjesto događaja dolaze policija i pripadnici ministarstva za vanredne situacije.


Na snimku koji se dijeli po društvenim mrežama potom vidimo istog muškarca, koji je negdje uspio nabaviti gaćice, kako stoji na vanjskoj jedinici klima uređaja iste zgrade. Vidno je nervozan i nogom pokušava razbiti prozor, no ne uspijeva.


U jednom trenutku konstrukcija klima uređaja se lomi i muškarac pada na plato... A onda su ga se dočekali ljutiti susjedi i policajci.


Na kraju je uhapšen, a morala mu je biti pružena i ljekarska pomoć...

 

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Twitter)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još