foto/ svadbeno veselje

Gradonačelnik Bijeljine u društvu poznatih uplovio u bračne vode s odabranicom Jelenom: Navodno će i Vukanović njegovim stopama uskoro...

Lifestyle30.04.23, 10:20h

Gradonačelnik Bijeljine u društvu poznatih uplovio u bračne vode s odabranicom Jelenom: Navodno će i Vukanović njegovim stopama uskoro...
Tu su i opozicionari Vukota Govedarica, ali i Jelena Trivić sa suprugom Dejanom, kao i Nebojša Vukanović sa svojom izabranicom Zoranom

 

 

 

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, nakon crkvenog vjenčanja, jučer je sa svojom izabranicom Jelenom Cvejić rekao sudbonosno DA i uplovio zvanično u bračne vode.

 

Ovo je bio radostan dan za porodice Petrović i Cvejić i njihove kumove i prijatelje.

 

Pored porodice, kumova i prijatelja na svadbenom, građanskom, vjenčanju našli su i posebni gosti iz kulturnog, političkog i javnog života.

 

Mjesta na svadbenom veselju gradonačelnika Bijeljine bilo je i za njegove stranačke kolege, načelnike opština, poslanike, saradnike...

 

Tu su i opozicionari Vukota Govedarica, ali i Jelena Trivić sa suprugom Dejanom, kao i Nebojša Vukanović sa svojom izabranicom Zoranom.

 

Kako saznaje BN i Vukanović će ove godine stopama Ljubiše Petrovića. Vukanović sa svojom izabranicom, kako su planirali, staće na ludi kamen krajem ove godine, na jugu Hercegovine.

 

Svadbeno veselje gradonačelnika Bijeljine organizovano je u svečanoj sali hotela Moskva u Bijeljini.

 

Ljubiša Petrović i Jelena Cvejić obavili su i crkveno vjenčanje prošlog vikenda u krugu porodice u crkvi Svetog Đorđa u Bijeljini.

 

Fotografije pogledajte OVDJE

 

(Foto i tekst: BN; DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još