DIREKTOR SA VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM

Beogradski kadar pojačao Upravu Lidl-a u BiH: Ko je novi, mladi član rukovodstvenog tima u Sarajevu?

Biznis Klub26.04.23, 18:18h

Beogradski kadar pojačao Upravu Lidl-a u BiH: Ko je novi, mladi član rukovodstvenog tima u Sarajevu?
Imenovanjem Anđelića broj članova Uprave sarajevskog Lidla povećan je na pet. Ostali članovi, koji su tu odranije, su direktor Lis Tomasz Pawel, te izvršni direktori Sunek Dejan, Kristijan Zajec i Mihaj Đotlo

 

 

Lidl BH d.o.o. Sarajevo pojačao je upravu sa još jednim članom, izvještava Indikator.ba.


Rukovodnom timu u Sarajevu pridružen je Novak Anđelić, izvršni direktor sa ovlaštenjem da zastupa i predstavlja društvo u unutrašnjem i vanjskotrgovinskom prometu zajednički sa direktorom ili jednim od izvršnih direktora društva.


Novak Anđelić je Lidlov beogradski kadar gdje već više od godinu dana obavlja funkciju direktora finansija i administracije.


Anđelić je diplomirao na Univerzitetu u Beogradu, a u svojoj karijeri koja traje od 2006. godine radio je kao porezni savjetnik u tvrtki PricewaterhouseCoopers, potom kao porezni menadžer u Fiat servisima, a prije dolaska u Lidl Stiftung &co. Verwaltungs-Gmbh bio je zaposlen u kompaniji Delhaize Srbija, gdje je bio direktor finansijskog kontrolinga, investicijske analize, trezora i poreza.


Imenovanjem Anđelića broj članova Uprave sarajevskog Lidla povećan je na pet.


Ostali članovi, koji su tu odranije, su direktor Lis Tomasz Pawel, te izvršni direktori Sunek Dejan, Kristijan Zajec i Mihaj Đotlo.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još