MRAČNE TAJNE HAREMA

'Pljesnuo me i rekao da je bio dobar se*s, pa uradio groznu stvar': Život robinje najbogatijeg sultana ostavlja bez daha...

Lifestyle21.04.23, 20:23h

'Pljesnuo me i rekao da je bio dobar se*s, pa uradio groznu stvar': Život robinje najbogatijeg sultana ostavlja bez daha...
Ona je gotovo dvije decenije provela u haremu i tvrdi da su je po dolasku upozorili da pazi šta radi, jer je neprekidno bila pod nadzorom, a od nje su tražili da oslabi uz primjenu talbeta za mršavljenje

 

 

 

 

Sultan od Bruneja Hasanal Bolkiah ibni Omar Ali Sajfudijen III (77), koji već decenijama suvereno vlada Brunejima, važi za jednog od najbogatijih sultana ikada, a njegovo ime je postalo sinonim za bahatost i blud i nemoral. Propisao je 2019. godine stroge zakone, a živi po potpuno drugačijim načelima u palati sa 1.788 soba, 257 kupatila, pet bazena, džamijom, salom za bankete i garažom u kojoj je parkirano 110 automobila, piše Stil.rs.


Koliko je njegovo bogatstvo pokazuje i činjenica da je za 50. rođendan želio da mu pjeva pokojna pop legenda Michael Jackson, te je samo za tu priliku izgradio stadion i za tri koncerta dao 17 miliona dolara.


Sa druge strane, njegov mlađi brat, princ Jefri ga prati u stopu u svim nemoralnim postupcima. Naime, on provodi vrijeme u drugoj palati, posebno uživa na jahti od 152 metara kojoj je dao ime "Si*e" i dva broda "Bradavica 1" i "Bradavica 2". Obojica su poznata širom svijeta po orgijama i haremima u kojima preovladavaju maloljetne devojke.


Upravo je Jilian Lauren, devojka koja je provela 18 godina u haremu sultana od Bruneja i njegovog brata princa Jefrija, napisala knjigu "Neke djevojke" u kojoj je otkrila sve njihove mračne tajne. Po dolasku su ona i druge djevojke morale da predaju svoj pasoš, čak ni palatu nisu mogle da napuštaju, a bile su primorane da se klanjaju svakom članu porodice i nisu smjele da im se obraćaju bez dozvole.


- Radi se o dvostrukim standardima. Imaju novca više nego bilo ko drugi - kaže Lauren.


Ona je gotovo dvije decenije provela u haremu i tvrdi da su je po dolasku upozorili da pazi šta radi, jer je neprekidno bila pod nadzorom, a od nje su tražili da oslabi uz primjenu talbeta za mršavljenje.


Lauren je morala da se klanja članovima vladajuće porodice svaki put kada bi prošli pored nje. Nije smjela da im se obraća bez dozvole, a dok je stajala pored Jefrija morala je da pogne glavu kako bi izgledala niže od njega. On je, navodno, volio američke automobile, odjeću i muziku, a naročito su ga privlačile mlade Amerikanke.


- Prelistavao je časopise i govorio "Želim ovu ili onu ženu", a zatim ih poručivao. U haremu je bilo najviše djevojaka sa Filipina od kojih su mnoge imale samo 15 godina. Bile su smještene u Jefrijevu palatu i nisu smjele da je napuštaju. Ludite od dosade - rekla je prije nekoliko godina Lauren.


Odabrana je tek poslije nekoliko meseci, a tada su je odvezli u drugu zgradu i zaključali.


- Prošla su četiri sata prije nego što se princ pojavio. Posle sek*a je legao pored mene na tri sekunde, pljesnuo me po zadnjici i rekao da je bilo dobro, ali da kasni na sastanak - piše Loren.


Nastavak teksta čitajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 32

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još