video/ aktivna i na Instagramu

Nakon što je 'gačanska snaša' dospjela u žižu javnosti: Pogledajte kako Obrenka pleše u centru Sarajeva

ŽENA iN31.03.23, 19:46h

Nakon što je 'gačanska snaša' dospjela u žižu javnosti: Pogledajte kako Obrenka pleše u centru Sarajeva
Ako je suditi po objavama, omiljeni Obrenkin pjevač je Halid Bešlić. Često ističe svoje odjevne kombinacije i cipele, a na njenom profilu našlo se mjesta i za predsjednika Rusije Vladimira Putina

 

 

 

 

Predsjednica Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske, Obrenka Slijepčević privukla je pažnju javnosti u BiH svojim nastupom u NSRS.


Video njenog obraćanja postao je viralan, a pogledale su ga stotine hiljada građana.

 


Gačanska snaša, kako samu sebe zove, zanimljivo, izuzetno je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gdje najčešće objavljuje selfie.

 

Na ovoj društvenoj mreži ima čak dva profila gdje pored fotografija objavljuje i video zapise svojih aktivnosti i pjesme njenih omiljenih pjevača.

 

obrenka-slijepcevic-instagram

 

Ako je suditi po objavama, omiljeni Obrenkin pjevač je Halid Bešlić, piše N1.


Često ističe svoje odjevne kombinacije i cipele, a na njenom profilu našlo se mjesta i za predsjednika Rusije Vladimira Putina.


Zanimljivo je da je objavila i video iz Sarajeva na kome se vidi kako pleše uz muziku uličnih svirača.

 


Po svemu sudeći Obrenka je dama koja uživa u modi i jako voli muziku, iako se na njenom Instagram profilu može pronaći i poneka politička poruka. Da nije napredan korisnik društvenih mreža u tehničkom smislu dokazuju objave na zidu u kojima je greškom objavljen kod za Facebook autentifikaciju, piše N1.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još