EMOTIVNO

Amra podijelila video: Džeko uživao u igri sa najmlađom nasljednicom

Showbizz28.03.23, 11:49h

Amra podijelila video: Džeko uživao u igri sa najmlađom nasljednicom
Hanu je Amra rodila u januaru ove godine, a par ne skriva svoju sreću oko nove bebe u porodici i njihovog četvrtog djeteta

 

Manekenka Amra Džeko podijelila je predivan videozapis svog supruga Edina Džeke koji se igrao s novorođenom kćerkicom Hanom.

 

Simpatična nasljednica poznatog para uživala je u dugom razgovoru sa svojim tatom, a sve to Amra je zabilježila i podijelila sa svojim pratiocima koji svakodnevno uživaju u njenom sadržaju na društvenim mrežama.

 

 

1679938334-dzeko-i-kcerka

 

 

- Ćao ljubavi, ćao! Gdje si ti bila - govorio je Edin Hani koja ga je samo gledala i smijala se, a potom poljubio u obraz.

 

- Sve ti razumiješ srce, sve, mama me sve naučila -  nastavio je govoriti i ljubiti kćerkicu po rukama dok se ona samo smiješila.

 

Hanu je Amra rodila u januaru ove godine, a par ne skriva svoju sreću oko nove bebe u porodici i njihovog četvrtog djeteta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još