supružnici u bolnici

Oglasili se iz policije o brutalnom napadu u Višegradu: Šturo i kratko, evo šta kažu iz PU Foča...

Hronika25.03.23, 11:04h

Oglasili se iz policije o brutalnom napadu u Višegradu: Šturo i kratko, evo šta kažu iz PU Foča...
O svemu je obaviješten dežurni tužilac u Istočnom Sarajevo. Uviđaj će biti izvršen danas u prisustvu tužioca - rečeno je između ostaloga

 

 

Iz PU Foča danas su za N1 potvrdili da je jedna maskirana osoba izvršila napad na supružnike Memišević u porodičnoj kući u selu Omeragići kod Višegrada i tom prilikom im nanio teže tjelesne povrede.

 


- PU Višegrad dana 24.3. u 19 sati je prijavljeno da je jedno NN lice maskirano ušlo u toku noći sa 23. na 24. marta kod supružnika inicijala F.M i A.M, koji su nastanjeni u selu Omeragići kod Višegrada i tom prilikom je istima nanio tjelesne povrede i otuđio novac u iznosu od oko 7.000 KM - rečeno je za N1 iz PU Foča.


Dalje kako su kazali, povrijeđeni supružnici su hospitalizovani i trenutno smješteni u bolnicu u Goraždu.


- O svemu je obaviješten dežurni tužilac u Istočnom Sarajevo. Uviđaj će biti izvršen danas u prisustvu tužioca - rečeno je za N1.


Još je rečeno da je toku je istraga u cilju pronalaska počinioca i rasvjetljavanja događaja nakon čega će biti poznato više detalja o samom incidentu.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 45

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još