Funkcioner SDP-a

Šteta nakon reizbora na poziciju ministra saobraćaja KS: Neću vas iznevjeriti

Front24.03.23, 19:13h

Šteta nakon reizbora na poziciju ministra saobraćaja KS: Neću vas iznevjeriti
Nisam ni u prošlom, neću se ni u ovom mandatu obazirati na priče onih koji bi odavno željeli da odustanem. U narednim danima podsjetit ću sve nas o rezultatima koje smo zajedno ostvarili i novim zadaćama koje nas čekaju u ovom mandatu do konačno drugačije slike Sarajeva

 

 

Ministar saobraćaja KS Adnan Šteta (SDP) nakon ponovnog izbora za tu funkciju se oglasio na društvenim mrežama.

 

- Mandat iza nas u Ministarstvu saobraćaja donio je velike izazove i velike projekte. Donio je neke drugačije priče za drugačiju sliku Sarajeva. Zadovoljan sam urađenim, međutim, kako često mnogim saradnicima znam reći, uvijek može i mora bolje.

 

Zahvalan sam na podršci koju ste mi pružili na proteklim izborima. Više od deset hiljada građanki i građana našeg kantona je dalo glas jednom ministru saobraćaja, u vremenu velikih izazova u svim sferama saobraćaja. To je velika nagrada i na to sam posebno ponosan.


U želji da opravdam vaše glasove i vašu podršku, prije par mjeseci vratio sam mandat u Skupštini Kantona Sarajevo, kako bih mogao dati doprinos na bilo kojoj izvršnoj funkciji i kako bih nastavio isporučivati svoj rad svima vama.
 

Ta izvršna funkcija je od danas ponovo ministar saobraćaja našeg kantona. Nastavljamo. Ne mogu reći tamo gdje smo stali, jer u ovom Ministarstvu odavno nema stajanja. Završit ćemo historijske projekte koje smo pokrenuli i pokrenut ćemo nove.
 

Tako mora biti, jer godinama su mnoge sfere saobraćaja bile zapostavljane do te mjere da skoro ništa nije funkcionisalo. U vremenu koje dolazi ostat ću isti, nastavit ću marljivo raditi, slušat ću i čitati sve vaše prijedloge o poboljšanju prevoza i infrastrukture - kako bismo svi konačno imali stanje kakvo zaslužujemo.


Nisam ni u prošlom, neću se ni u ovom mandatu obazirati na priče onih koji bi odavno željeli da odustanem. U narednim danima podsjetit ću sve nas o rezultatima koje smo zajedno ostvarili i novim zadaćama koje nas čekaju u ovom mandatu do konačno drugačije slike Sarajeva.
 

Novoj Vlada Kantona Sarajevo, svojim kolegicama i kolegama želim mnogo uspjeha u radu! Drage građanke i građani Kantona Sarajevo, hvala vam na podršci, povjerenju, hvala što ste bili odlični saradnici. Kako više volim djela od riječi, neću obećavati nemoguće, međutim, jedno vam mogu obećati - neću vas iznevjeriti. Sretno nam - napisao je.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još