foto/ uoči ramazana

Haris Zahiragić objavio fotografije sa vjenčanja - civilnog i šerijatskog, a sve novinare zamolio...

Lifestyle23.03.23, 15:04h

Haris Zahiragić objavio fotografije sa vjenčanja - civilnog i šerijatskog, a sve novinare zamolio...
Ramazan mubarek olsun uz dovu Gospodaru da nas uputi i učvrsti na istini, da nam podari snage, primi naša dobra, a oprosti naša loša djela! - napisao je Zahiragić

 

 


Harisa Zahiragić (SDA) nedavno je u jednoj televizijskoj emisiji otkrio da se oženio sa svojom dugogodišnjom djevojkom. Vjenčanje je bilo 1. marta.   


- Prvog marta sam stupio u bračne vode sa dugogodišnjom djevojkom. Bilo je to skromno u krugu porodice i nekoliko prijatelja, mislim da je tako bolje, da je za nas političare dobro zadržati dio privatnosti za sebe - rekao je tada Zahiragić.


O svojoj supruzi je još otkrio da navija za FK Željezničar jer je odrasla na Grbavici, dok on navija za FK Sarajevo.


O tome se sada oglasio i na svom zvaničnom Facebook profilu, gdje je objavio i fotografije sa vjenčanja.


- Nisam imao namjeru da objavljujem ovu informaciju na mrežama i u javnost, ali s obzirom na činjenicu da sam u emisiji imao direktno pitanje novinarke, objavio sam javno kako sam se oženio 1. marta. Nakon toga, veliki broj vas mi je tražio da objavim neku sliku, pa evo ih, jedna sa civilnog i jedna sa šerijatskog vjenčanja. Ovim putem se zahvaljujem svima na čestitkama koje ste mi uputili posljednjih dana, uz izvinjenje ukoliko nisam stigao svima pojedinačno odgovoriti.


Zamolio bih medije da se suzdrže od daljih pitanja, pisanja i tekstova na ovu temu, jer želim pokušati privatni život držati što je privatnije moguće. Hvala vam na razumijevanju.


I da, Ramazan mubarek olsun uz dovu Gospodaru da nas uputi i učvrsti na istini, da nam podari snage, primi naša dobra, a oprosti naša loša djela! - napisao je Zahiragić.

 

Pogledajte fotografije sa vjenčanja:

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook