'bih iznad svega'

Oglasio se Lendo: Uslovna jačina 'trojke', 'petorke', 'šestorke' se temelji na razjedinjenosti Bošnjaka i Bosanaca i Hercegovaca!

Front18.03.23, 20:40h

Oglasio se Lendo: Uslovna jačina 'trojke', 'petorke', 'šestorke' se temelji na razjedinjenosti Bošnjaka i Bosanaca i Hercegovaca!
Poručio je da odustajanja i kapitulacije neće biti

 

 

Potpredsjednik FBiH Refik Lendo prisustvovao je danas u Sarajevu sjednici Glavnog odbora SDA.

 

U međuvremenu, oglasio se i na društvenim mrežama. Poručio je da odustajanja i kapitulacije neće biti.


Istakao je kako se uslovna jačina "trojke", "petorke" i "šestorke" temelji na razjedinjenosti Bošnjaka i Bosanaca i Hercegovaca.

 

"Nema odustajanja i kapituliranja pred pritiscima i orkestriranim napadima koji imaju za cilj slabljenje i razbijanje Bošnjaka i njihove društveno-političke pozicije u našoj jedinoj domovini, državi Bosni i Hercegovini.

 

Uslovna jačina 'trojke', 'petorke', 'šestorke' se temelji na razjedinjenosti Bošnjaka i Bosanaca i Hercegovaca, mi to dopustiti ne smijemo i ne možemo jer Bosna i Hercegovina je iznad svega", napisao je Lendo na svom Facebooku.

 

 

(NAP, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 108

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još