Ulaz slobodan

Legendarna Disco Gripa ove subote 11.03. u Amfitetru Doma mladih

DEPO CLUBBING09.03.23, 10:25h

Legendarna Disco Gripa ove subote 11.03. u Amfitetru Doma mladih
Disco gripa je počela sada već davne 2002. godine kao parodija na Saturday Night Fever u klubuAccess, smještenom u kampusu Univerziteta u Sarajevu

 

 

Nakon odličnih nastupa bendova Flaster i Monstrous Moonshine prošle subote u amfiteatru Doma mladih, ove subote 11. marta nas očekuje nesto sasvim drugačije - Disco gripa, najavili su organizatori.


Disco gripa je počela sada već davne 2002. godine kao parodija na Saturday Night Fever u klubuAccess, smještenom u kampusu Univerziteta u Sarajevu.

 

U početku se održavala nekoliko puta godišnje, da bi kasnije postala redovan mjesečni događaj. 


- Space shuttle kreće 11. marta 2023. godine od 21 sati, a za upravljačkim komandama suvereno vlada popularni skretničar DJ Nodi. Dino Ćatović (DJ Nodi) je radijski DJ i voditelj preko dvije decenije. Pokretač je čuvenog klupskog dešavanja Disco Gripa u klubu Access, gdje obučen kao DJ iz 70-ih pušta disco i funk hitove - najavili su organizatori.


Ulaz je slobodan. Već 18. marta organizatori nastavljaju s nastupima sarajevskih alternativnih bendova.

 

(DEPO PORTAL/dg)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!