važno ako putujete

GP BiH obavještava putnike: Između 7. i 8. februara provodi se...

Front07.02.23, 20:01h

GP BiH obavještava putnike: Između 7. i 8. februara provodi se...
Kako bi se izbjegla dulja čekanja na provedbu granične kontrole na pojedinim graničnim prijelazima s Republikom Hrvatskom, preporučujemo da u navedeno vrijeme putnici koriste alternativne cestovne granične prijelaze

 

 

 

Granična policija (GP) BiH uputila je obavještenje putnicima da će se u Republici Hrvatskoj (RH) u noćnim satima, između 7. i 8. veljače (utorak i srijeda) provesti redovno održavanje Nacionalnog informacijskog sustava za upravljanje državnom granicom (NISUDG) radi čega će doći do prekida sustava što će uzrokovati odgode u provedbi granične kontrole putnika na pojedinim graničnim prijelazima s RH.

 

Kako bi se izbjegla dulja čekanja na provedbu granične kontrole na pojedinim graničnim prijelazima s Republikom Hrvatskom, preporučujemo da u navedeno vrijeme putnici koriste alternativne cestovne granične prijelaze. Detaljnije informacije MUP-a Republike Hrvatske mogu se vidjeti na linku, priopćeno je iz GPBiH.

 

(Fena/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!