VIDEO/ 'ŠTO JE BABI MILO, TO JOJ SE I SNILO'

Dragan Stevanović o 'Osmorci' koja postade 'Sedmorka': 'Nisam ni očekivao da će pregovori sa SBiH i NES-om ići lako'

Front30.01.23, 19:48h

Dragan Stevanović o 'Osmorci' koja postade 'Sedmorka': 'Nisam ni očekivao da će pregovori sa SBiH i NES-om ići lako'
Ima jedna narodna izreka u našem narodu “Što je babi milo, to joj se i snilo”, tako i SDA sve vrijeme limitira oko tih stvari, vjerovatno poučena vlastitim iskustvima - smatra Stevanović

 

 

Dragan Stevanović, potpredsjednik KO SDP-a, gostovao je u emisiji Špica u programu TVSA, gdje je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji, odnosno o tome da je Osmorka od danas Sedmorka.


– Ima jedna narodna izreka u našem narodu “Što je babi milo, to joj se i snilo”, tako i SDA sve vrijeme limitira oko tih stvari, vjerovatno poučena vlastitim iskustvima. Nisam bio ubijeđen da neće dolaziti do situacija do kojih je došlo, iz dva debela razloga; to je jedan heterogen sastav koji po po načinu političkog promišljanja i djelovanja nema mnogo zajedničkog, sem želje da konačno pokrenu političke procese s mrtve tačke, te nisam očekivao da će pregovori lako ići sa Strankom za BiH i NES-om – objašnjava Stevanović.


Više pogledajte u videu...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!