Video raport

Diktira nam životna pravila, ali mnogi ga smatraju najdosadnijim gradom u Evropi!

Lifestyle30.01.23, 15:06h

Diktira nam životna pravila, ali mnogi ga smatraju najdosadnijim gradom u Evropi!
U video prilogu koji vam predstavljamo na DEPO portalu, mladi Banjalučanin nam donosi reportažu iz grada koji po sudu mnogih nosi epitet "najdosadnijeg grada u Evropi"


Robert Dacešin, Bosanac i Banjalučanin, na svom sve poznatijem Youtube kanalu već neko vrijeme donosi zanimljive reportaže i video priloge o različitom bh, regionalnim, ali i evropskim i svjetskim destinacijama.

 

Ovaj mladi ekonomista i marketinški stručnjak nam u svojim video prilozima otkriva zanimljiva i nesvakidašnja mjesta, ljude i običaje.

 

Za sebe kaže da ima mnoštvo interesa, ali da su putovanja bez sumnje njegova najveća ljubav.

 

"Moj youtube kanal posvećen je upravo putovanjima! Još kao mali maštao sam da putujem svijetom i upoznajem druge kulture i narode, druge običaje i tradicije. Želio sam da tako učim o svijetu i životu i svemu onome lijepom što on nudi. Maštao sma da jednoga dana budem građanin svijeta i da svoja iskustva prenosim drugim ljudima. Svoj san sam i ostvario, a svake sedmice na mom youtube kanalu možete pratiti novi video sadržaj koji govori o različitim destinacijama diljem svijeta", kaže Robert.

 

U video prilogu koji vam predstavljamo na DEPO portalu, mladi Banjalučanin nam donosi reportažu iz grada koji po sudu mnogih nosi epitet "najdosadnijeg grada u Evropi". U pitanju je Brisel, glavni grad Belgije, ali i sjedište najznačajnijih institucija Evropske unije.

 

Robert je u Briselu proveo 48 sati! I dok brojni putnici Brisel smatraju dosadnim, Robertova reportaža daleko je od dosadne, ona nam otkriva zanimljive kutke i tajne ovog grada, pa se na kraju zapitamo da li je uvriježeno negativno mišljenje o briselskoj karizmi ustvari neosnovano!

 

Pogledajte reportažu i prosudite sami:

 

 

(DEPO PORTAL/jk)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!