VIDEO/ Sniman u Sarajevu

Novi hit Zabranjenog pušenja: Objavljen spot za pjesmu 'Ispod radara'

Zabava20.01.23, 11:38h

Novi hit Zabranjenog pušenja: Objavljen spot za pjesmu 'Ispod radara'
Zabranjeno pušenje snimalo je spot u Sarajevu, na Ilidži, a mnoštvo detalja sa snimanja otkrili su u making of videu, koji je kao i spot režirao Jasmin Jatić

 

 

Nakon spotova za pjesme "Korona hit pozitivan" i "Ekrem" s dvostrukog albuma "Karamba!", Zabranjeno pušenje objavilo je spot i za pjesmu "Ispod radara".

 

Pjesma “Ispod radara”, treća pjesma s dvostrukog albuma “Karamba!” koja je dobila i svoju video verziju, priča je o čovjeku koji je izgubio “puno toga, i žena i prijatelja, i vjeru u Boga”, koji “nije post'o ni slavan ni bogat”, ali i dalje vjeruje u ljubav.

 

Zabranjeno pušenje snimalo je spot u Sarajevu, na Ilidži, a mnoštvo detalja sa snimanja otkrili su u making of videu, koji je kao i spot režirao Jasmin Jatić.

 

“Kako je za uspjeh benda najzaslužniji pjevač, u ovom videu, za razliku od spota, glavni glumac sam ja, a vidjet ćete i da je tokom snimanja najveći dio vremena posvećen mom uljepšavanju, da li zato što je to bilo najvažnije ili najteže, zaključit ćete i sami”, rekao je uoči premijere spota frontmen benda Sejo Sexon, koji je i jedan od autora pesme uz Elvisa J. Kurtovicha, Tomislava Andrića i Tonija Lovića.

 

U spotu pored članova benda glume i Ivona Baković, glumica i voditeljica televizije Nova BH i Siniša Udovičić, glumac Narodnog pozorišta u Tuzli.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!