video/ podijelio traumatično iskustvo iz toaleta

Lavrov u šoku: 'Bio sam u WC-u u Švedskoj, ne možete vjerovati koliko je to nehumano... Nije ljudski!'

Front08.12.22, 13:12h

Lavrov u šoku: 'Bio sam u WC-u u Švedskoj, ne možete vjerovati koliko je to nehumano... Nije ljudski!'
Njegove izjave izazvale su pravu lavinu komentara među korisnicima Twittera. Jedan je sarkastično napisao "kako je ono što je Lavrov doživio u Švedskoj zbilja nehumano i puno strašnije od ubijanja nedužnih civila u Ukrajini"

 

 


Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov podijelio je sa javnošću, kako sam kaže, za njega vrlo traumatično iskustvo koje mu se dogodilo na summitu OECD-a prošle godine, kada je otišao u toalet u Švedskoj.


Uzgred, u tome je našao još jedan "argument" protv Zapada...


- Ono što sam vidio u Švedskoj kad sam bio na summitu OECD-a prošle godine... Oprostite na detaljima, ondje sam tokom pauze pitao gdje je toalet. Pokazali su mi vrata s natpisom ‘WC‘. Pitao sam: ‘Je li ovo za žene ili muškarce?‘ Rekli su mi: 'Nama je sve zajedničko'. ‘Nisam vjerovao, ali stvarno je bilo tako. Ne možete vjerovati koliko je to nehumano. Jednostavno nije ljudski - ispričao je šokirani Lavrov.

 


Njegove izjave izazvale su pravu lavinu komentara među korisnicima Twittera. Jedan je sarkastično napisao "kako je ono što je Lavrov doživio u Švedskoj zbilja nehumano i puno strašnije od ubijanja nedužnih civila u Ukrajini".

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 68

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još