FOTO/ pa, dokle više?!

Iznervirani Sarajlija blokirao diplomatu zbog bahatog parkiranja: 'Zagradio' ga sa 10 romobila da ne može izaći

Hronika07.12.22, 11:50h

Iznervirani Sarajlija blokirao diplomatu zbog bahatog parkiranja: 'Zagradio' ga sa 10 romobila da ne može izaći
Ogorčenog Sarajliju iznervirao je vozač diplomatskog vozila koji je u ulici Malta do broja 27 parkirao svoje vozilo marke Suzuki Vitara

 

 


Svakodnevno gledamo parking papke koje nesavjesno parkiraju po ulicama, travnjacima ali invalidskim mjestima po Sarajevu. Vozače ne brine kazna od 40 KM odnosno 20 KM ukoliko plate u roku od 8 dana, tako da se svakodnevno bahate.


Ogorčenog Sarajliju iznervirao je vozač diplomatskog vozila koji je u ulici Malta do broja 27 parkirao svoje vozilo marke Suzuki Vitara, registracijskih oznaka 14-A-173. Diplomatske table mogu koristiti, osim diplomata, i uposlenici ambasada. Sudeći po registracijskim oznakama sa ovih tablica, riječ je o Ambasadi Turske.


Vozilo je parkirano na stepeništu, i na pješačkoj stazi, a Sarajlija je dlučio uzeti pravdu u svoje ruke.

 

parking-papak-diplomata-malta-2

Nakon što je parkirao romobil marke BinBin, odlučio je parkirati još 10 komada kako bahati vozač ne bi mogao odvesti svoje vozilo.


- I druga strana je krcata automobilima. Policija ništa ne reaguje. Zvao sam nisu došli. Pa nek se muči ujutro. Kad izvedem sina u kolicima da prošetamo, mi moramo silaziti na asfalt i na cestu. Ugrožavam dijete jer ne možemo proći od parkiranih automobila. Dokle više? – izjavio je ogorčeni Sarajlija za portal Crna-hronika (identitet poznat redakciji protala).

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još