foto/ odnedavno razvedena

Sve ljubavi Jasmine Izetbegović, očeve mezimice: Biznismen, youtuber, sarajevski pjevač....

ŽENA iN06.12.22, 19:29h

Sve ljubavi Jasmine Izetbegović, očeve mezimice: Biznismen, youtuber, sarajevski pjevač....
Vlasnica je marketinške agencije FabCat Creative koja ostvaruje milionski promet zahvaljujući poslovima s državnim kompanijama

 

 


Jasmina Izetbegović, kćerka jedinica lidera SDA Bakira Izetbegovića, ili kako je pojedini mediji nazivaju Bakirova mezimica, nedavno se razvela od biznismena Ćamila Humačkića, objavili su mediji. Brak je trajao godinu. Podsjetimo, njihovo vjenčanje je proglašeno “vjenčanjem godine”, a svjedok na šerijatskom vjenčanju bio je predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan.

 

Šerijatsko vjenčanje je u Begovoj džamiji u Sarajevu obavio reisu-l-ulema IZ u BiH Husein ef. Kavazović. Vjenčanje je pratio skoro cijeli Balkan- piše Azra

 

Jasmina se od razvoda nije oglašavala u medijima.

 

jasmina-izetbegovic

 

Izetbegović je rođena 1984. u Nizozemskoj i jedino je dijete Bakira Izetbegovića i njegove supruge Sebije. Vlasnica je marketinške agencije FabCat Creative koja ostvaruje milionski promet zahvaljujući poslovima s državnim kompanijama. U Sarajevu je završila studij grafičkog dizajna, a školovanje je kasnije nastavila u Amsterdamu.

 

Prije udaje za Ćamila, Jasmina je bila zaručena za youtubera Adnana Cerića Cerixa koji ju je zaprosio u oktobru 2020. godine ispred cijele njene porodice. Djelovali su sretno i zaljubljeno, no onda je Jasmina potvrdila vijesti o prekidu veze.

 

– Adnanu želim svu sreću i uspjeh u budućim poduhvatima. Također bih vas podsjetila da je Adnan prvenstveno diplomirani inžinjer informatičkih nauka, pa tek onda “Youtuber”- kratko je napisala na svom Instagram nalogu nakon šuškanja o njihovom prekidu.

 

Ćamil i Adnan nisu jedine osobe koje je Jasmina voljela, tu je i sarajevski pjevač Gligor Popović.

 

Gligor je bio pjevač i gitarist sarajevskog punk benda „Ofsajd“, koji je nastao 2001. godine, i koji je ostavio veliki trag u sarajevskoj punk rock sceni. Razišli su se 2011. godine.

 

Godine 2017. desio se veliki skandal u njihovoj vezi kada je procurila vijest da je Jasmina u Nizozemskoj rodila kćerku s Gligorom. Tu vijest je navodno plasirala nizozemska babica.

 

– Nisam dobila dijete, nisam udana i nisam u Holandiji – kazala je tada Jasmina za Telegraf.rs.

 

Fotografije pogledajte ovdje

 

(Azra, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook