Navodno je riječ o TikTok izazovu

Užasan slučaj u Gračanici: Dječaci silovali vršnjaka i sve snimali mobitelima?

Hronika06.12.22, 12:06h

Užasan slučaj u Gračanici: Dječaci silovali vršnjaka i sve snimali mobitelima?
Službenici Uprave policije MUP TK-a u saradnji sa Tužilaštvom Tuzlanskog kantona poduzimaju potrebne mjere i radnje u vezi događaja koji je prijavljen 18. novembra 2022. godine PU/PS Gračanica, rečeno je iz MUP-a TK

 

 

U jednom privatnom objektu u Gračanici, na području Tuzlanskog kantona, više dječaka silovalo je svog vršnjaka, saznaje Avaz. Ovaj užasan slučaj je prijavljen i policiji. 

 

 - U vezi vašeg upita, obavještavamo vas da službenici Uprave policije MUP TK-a u saradnji sa Tužilaštvom Tuzlanskog kantona poduzimaju potrebne mjere i radnje u vezi događaja koji je prijavljen 18. novembra 2022. godine PU/PS Gračanica, a koji se prema navodima prijavitelja dogodio u privatnom objektu, a ne u prostorijama škole u Gračanici.

 

Obzirom na osjetljivost istrage i zaštitu maloljetnih lica/djece – aktera navedenog događaja nismo u mogućnosti iznositi više informacija - rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

 

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je riječ o TikTok izazovu koji su uradili učenici jedne osnovne škole te je, prema informacijama, sve snimano mobitelima. 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook