OVOG VIKENDA PRED GLEDATELJIMA

Nova bh. humoristička serija stiže na male ekrane: 'Na rubu pameti' premijerno na MY TV pa na FTV-u

Mediji05.12.22, 14:47h

Nova bh. humoristička serija stiže na male ekrane: 'Na rubu pameti' premijerno na MY TV pa na FTV-u
„Na rubu pameti“ će biti premijerno emitovana u programu MY TV-a 11. i 12. decembra, sa početkom u sat, nakon čega će premijera iste serije biti i na kanalu FTV-a 17. i 18. decembra ove godine

 


Nova bh. humoristička serija „Na rubu pameti“ iz kuhinje poznate produkcijske kuće FIST iz Sarajeva, stiže na male ekrane.


Serija je rađena prema scenariju Adnana Kapetanovića i u režiji Elmira Jukića, a produkciji BH ContentLab platforme BH Telecoma.
 

„Na rubu pameti“ će biti premijerno emitovana u programu MY TV-a 11. i 12. decembra, sa početkom u sat, nakon čega će premijera iste serije biti i na kanalu FTV-a 17. i 18. decembra ove godine.


Radnja serije prati život Mahe dilbera, profesionalnog novinara i dugogodišnjeg samca koji je upravo otišao u prijevremenu penziju i isplanirao život u svom trećem dob, koji se preko noći mijenja kada mu se na vratima tek renoviranog stana pojave dvije kćerke iz dva različita, propala braka. Dvije kćerke koje toliko dugo nije vidio da je skoro zaboravio i da postoje. Potpuno zatečenog Mahu dočeka još jedna bolna činjenica - saznaje da je uz dvije odrasle kćerke postao i dedo.


Glavne uloge timače: Admir Glamočak – Maho Dilber, Aleksandar Seksan – Toni Bonussi, Dragan Marinković – Fikret Pašić Pipa, Džana Pinjo Haračić – Mira Bonussi, Alisa Čajić – Kristina Dilber, Ivana Vojinović – Vilma Dilber, Isa Seksan – Dino, Tatjana Šojić – Anđa Poskok, Dušan Arnaut – Marko Bonussi.

 

pozivnica-na-rubu-pameti

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!