foto/ kakvu li je samo pometnju izazvala

Razgolićena Ivana Knoll silazi niz tribine, šok i radost na licima: O fotografiji koja je podigla buru oglasio se katarski biznismen

Showbizz04.12.22, 15:05h

Razgolićena Ivana Knoll silazi niz tribine, šok i radost na licima: O fotografiji koja je podigla buru oglasio se katarski biznismen
Trenutak kada se navijačica spušta niz stepenice stadiona u Dohi zabilježile su kamere, ali isto tako i šok i radost na licima arapskih šeika koji su sjedili na tribinama

 

 

 

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll i dalje pravi pometnju u Kataru golišavim autfitima, a fotografije s tribina na utakmici Hrvatske i Belgije obišle su svijet.

 

ivana-knoll

 

Naime, Ivana se na stadionu pojavila u grudnjaku i helankama s motivima hrvatske zastave, a svoje bujno poprsje jedva je obuzdala. Koliko je zavodljivo i izazovno izgledala, govori reakcija arapskih šeika o kojoj bruje društvene mreže.

 

Trenutak kada se navijačica spušta niz stepenice stadiona u Dohi zabilježile su kamere, ali isto tako i šok i radost na licima arapskih šeika koji su sjedili na tribinama. Kada su primijetili da pored njih prolazi raskošna i razgolićena Knol šeici su zaboravili na tradiciju, pa su se uhvatili mobilnog telefona kako bi je snimili.

 

Fotografija je ubrzo osvanula na Facebooku, a momentalno su uslijedili duhoviti komentari na račun šeika. “Idem da gledam fudbal, kaže supruzi”, “Ovo mu je posljednja fotografija prije razvoda”…

 

Ubrzo se na Tviteru oglasio Muhamed Hasan Al Jefairi, istaknuti katarski preduzetnik, koji tvrdi da je jedan od muškaraca s fotografije snimio Knol jer mu se nije svidjelo ono što je nosila.

 

knoll-katar-2

 

Za vašu informaciju, fotografisali su je ne zato što im se ona sviđa, već zato što im se ne sviđa način na koji je odjevena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. Ovo će vam potvrditi svako iz Katara. Vjerovatno žele da je prijave – poručio je, a korisnici su ga ismijali.


“Njegov izraz lica to ne govori”, “Ja sam iz Katara i ovdje muškarci nisu bez grijeha”, “Jako loše opravdanje”, samo su neki od komentara koji su se našli ispod pomenutog tvita.

 

(Hayat, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 42

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još