video/ strastven nastup

Žestok start na sjednici NSRS-a, Vukanović opet priredio show: 'Znamo da smo se, ako Bog da i inšallah, trebali vratiti...'

Front01.12.22, 15:11h

Žestok start na sjednici NSRS-a, Vukanović opet priredio show: 'Znamo da smo se, ako Bog da i inšallah, trebali vratiti...'
Iskoristio je priliku i oštro napao vladajuću koaliciju na čelu sa SNSD-om i predsjednikom RS-a Miloradom Dodikom, koji je najavio povratak na "izvorni Dejton"

 

 

Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, napravio je show na početku prve posebne sjednice NSRS-a.

 

Iskoristio je priliku i oštro napao vladajuću koaliciju na čelu sa SNSD-om i predsjednikom RS-a Miloradom Dodikom, koji je najavio povratak na "izvorni Dejton".


Najavio je Dodik i vraćanje vojske RS-a, entitetske granične policije, agencije za lijekove... U posljednjih nekoliko mjeseci ta priča se stišala, Dodik je "povukao ručnu", a Vukanović je to iskoristio da ga javno prozove.


- Znamo da smo se, ako Bog da i inšallah, trebali vratiti na izvorni Dejton do 10 decembra. Imamo zaključke Narodne skupštine da se do 10. decembra vrati vojska RS-a, agencija za lijekove, granična policija i da ne nabrajam, rekao je Vukanović.

 

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još