MEKSIKU MALO NEDOSTAJALO ZA PROLAZ

Šokantan rasplet u grupi C: Poražena Poljska ipak u osmini finala, Argentina prva na tabeli

Sport30.11.22, 22:04h

Šokantan rasplet u grupi C: Poražena Poljska ipak u osmini finala, Argentina prva na tabeli
Argentina je na kraju imala šest bodova, Poljska (gol razlika 2:2) i Meksiko (gol razlika 2:3) po četiri, dok je Saudijska Arabija zauzela zadnju poziciju sa tri boda

 

Pobjedom nad Poljskom 2:0 nogometaši Argentine plasirali su se u osminu finala Svjetskog prvenstva.

 

Unatoč porazu u knock-out fazu idu i Poljaci, jer su u drugom susretu skupine C Meksikanci bili bolje od Saudijaca 2:1.

 

Strijelci za Argentinu protiv Poljske bili su Alexis MacAllister (46') i Julian Alvarez (67'), dok je Meksiko pobijedio Saudijsku Arabiju golovima Henryja Martina (47') i Luisa Chaveza (52'), a na konačnih 2-1 smanjio je Salem Al Dawsari (90'+5').

 

Argentina je osvojila skupinu C sa 6 bodova, Poljska i Meksiko natjecanje u skupini okončali sa po 4 boda. ali Poljska s razlikom pogodaka 2:2, a Meksiko 2:3.

 

Saudijska Arabija, koja je otvorila SP senzacionalnom 2:1 pobjedom protiv Argentine, na kraju je ipak završila na dnu skupine s tri boda.

 

Argentina će u osmini finala u subotu igrati protiv druge reprezentacije iz skupine D Australije, dok će Poljska u nedjelju igrati protiv pobjednika skupine C, branitelja naslova Francuske.

 

 

(FENA/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!